Catlama olmus mu kizlar ?

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
kizlar çatlama olmuş mu? Dünkü t daha koyuydu ama bugünkü de c ile ayni koyulukta. Yumurtlama devam mi ediyor ?

Eklentiler

• IMG_20220306_145356.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 41
Henüz daha olmamış gözüküyor. Akşam ya da yarın yapın tekrardan. Bende bu markanın kullanmıştım .
Bakin buda dün yaptigim. Dune gore daha silik çıkınca bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-05-20-29-00-250_com.whatsapp.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 32
Bakin buda dün yaptigim. Dune gore daha silik çıkınca bilemedim
Evettt bu pik yapmış hali ama bugün henüz çatlamamış. Denemeye devam edebilirsiniz çoook yüksek ihtimal bu gece ya da yarın sabah çatlıcak. Çünkü çatlama bu testte çook net belli oluyor

Evettt bu pik yapmış hali ama bugün henüz çatlamamış. Denemeye devam edebilirsiniz çoook yüksek ihtimal bu gece ya da yarın sabah çatlıcak. Çünkü çatlama bu testte çook net belli oluyor
Cok teşekkür ederim yarin yada bu aksam tekrarlarim :)

Heh hadi gözün aydınn 1 2 gün daha değerlendirin. Sonra sabırla beklemek kalıcak
Ya bekledikce t koyulasiyor ama c kadar degil bak simdi anlik cekip atiyorum cok kafami karıştırıyor

Eklentiler

• 16466517474372759772457476996519.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 26
Daha yeni çatlama oldu muhtemelen lh anca düşüştedir. Endişe etme zaten ilk halini baz aldığında çatlaman olmuş artık
Sanırım öyle çünkü 5 martta yaptığım testi idrara batirir batirmaz t cizgisi c cizgisinden once cikti ve baya koyuydu. Dun ve bugün yaptiklarim oyle olmadi ama dünde yumurtlama devam ediyordu bence. Bol bol havuc yiyim bari

Ye ye oda yardımcı olur baya Herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…