Henüz daha olmamış gözüküyor. Akşam ya da yarın yapın tekrardan. Bende bu markanın kullanmıştım .kizlar çatlama olmuş mu? Dünkü t daha koyuydu ama bugünkü de c ile ayni koyulukta. Yumurtlama devam mi ediyor ?
Bakin buda dün yaptigim. Dune gore daha silik çıkınca bilemedimHenüz daha olmamış gözüküyor. Akşam ya da yarın yapın tekrardan. Bende bu markanın kullanmıştım .
Evettt bu pik yapmış haliBakin buda dün yaptigim. Dune gore daha silik çıkınca bilemedim
Cok teşekkür ederimEvettt bu pik yapmış haliama bugün henüz çatlamamış. Denemeye devam edebilirsiniz çoook yüksek ihtimal bu gece ya da yarın sabah çatlıcak. Çünkü çatlama bu testte çook net belli oluyor
Hayırlısıı olsun inşallahhhCok teşekkür ederimyarin yada bu aksam tekrarlarim :)
Amin canim inşallahHayırlısıı olsun inşallahhhburdan pozitif haberlerini vermek nasip olsunn
Naptn canım test yaptn mı bugünAmin canim inşallah
Yaptim canım çatlamış sanırımNaptn canım test yaptn mı bugün
Heh hadi gözün aydınnYaptim canım çatlamış sanırım
Ya bekledikce t koyulasiyor ama c kadar degil bak simdi anlik cekip atiyorum cok kafami karıştırıyorHeh hadi gözün aydınn1 2 gün daha değerlendirin. Sonra sabırla beklemek kalıcak
Bir saat oldu yapali bu aradaYa bekledikce t koyulasiyor ama c kadar degil bak simdi anlik cekip atiyorum cok kafami karıştırıyor
Daha yeni çatlama oldu muhtemelenBir saat oldu yapali bu arada
Sanırım öyle çünkü 5 martta yaptığım testi idrara batirir batirmaz t cizgisi c cizgisinden once cikti ve baya koyuydu. Dun ve bugün yaptiklarim oyle olmadi ama dünde yumurtlama devam ediyordu bence. Bol bol havuc yiyim bariDaha yeni çatlama oldu muhtemelenlh anca düşüştedir. Endişe etme zaten ilk halini baz aldığında çatlaman olmuş artık
Ye ye oda yardımcı olur bayaSanırım öyle çünkü 5 martta yaptığım testi idrara batirir batirmaz t cizgisi c cizgisinden once cikti ve baya koyuydu. Dun ve bugün yaptiklarim oyle olmadi ama dünde yumurtlama devam ediyordu bence. Bol bol havuc yiyim bari
Teşekkür ederimYe ye oda yardımcı olur bayaHerşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?