Kızlar ovulasyon testi yanlış olabilir mi yardımcı olur musunuz?

Sweetbird

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
138
110
23
Merhaba kızlar, 24 Ekim(11.gun) sabahı çok şiddetli bir ağrıyla uyandim. Alt karın yumurtalik rahim bölgemde daha önce hayatımda hiç yasamadigim soluksuz bir ağrı sancı yaşadım çaresizlikten ağladım resmen nasıl bi acı ama şimdi hatırlayınca bile kötü oldum. Neyse sıcak su torbası koydum parol attım 45 dk ya flan ağrım anca dindi tekrar uyudum 4 5 saat uyandıktan sonra afedersiniz su gibi açık kahve lekenin geldiğini gördüm. Ben o leke geldiği için yumurtlama olmuş çatlama lekelenmesi sanmıştım ama o gün sabah akşam yaptığım ovu testlerim silik çıktı yumurtlama günüme daha 4 gün vardı anlam veremedim bu yaşadığım şeyin ne olduğuna. 27 Ekim'de tam pik gibi olmasa da ovu testim koyu çıkti 28 Ekim'de de koyu çıktı dün yaptığımda artık daha açık çıktı ikinci çizgi. Kızlar şimdi ben ne zaman yumurtladim catladim sizce? Eger o yaşadığım ağrı ve leke olduğu gün yumurtladiysam ovu testinde görünmemesi normal mi yanıltabilir mi bu testler?

Eklentiler

• 1000053710.webp
    1000053710.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000053709.webp
    1000053709.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 31
Bence burda pik ve çatlama yok ve yumurtlama bu kadar ağrı yapmaz ya kist felan olabilir gittiniz mi doktora yumurtlama lekesi de açık pembe oluyor kahverengi değil

Bence burda pik ve çatlama yok ve yumurtlama bu kadar ağrı yapmaz ya kist felan olabilir gittiniz mi doktora yumurtlama lekesi de açık pembe oluyor kahverengi değil
O gün gidecektim ama ağrı çok olunca gidemedim açıkçası kist olduysa regl mi gecikir peki? regli bekleyeyim önce demiştim

O gün gidecektim ama ağrı çok olunca gidemedim açıkçası kist olduysa regl mi gecikir peki? regli bekleyeyim önce demiştim
Benim kistim var arada kahverengi lekelenme yapıyor umarım farklı birşeydir ama adet döngüsüyle ilgili bir şey diyemiyorum benim hep değişiyor

Benim kistim var arada kahverengi lekelenme yapıyor umarım farklı birşeydir ama adet döngüsüyle ilgili bir şey diyemiyorum benim hep değişiyor
Anladım inşallah atılır kistiniz en kısa zamanda geçmiş olsun. Ben ilk defa yaşadım devamı gelmedi o yüzden kist olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ama regl zamanı belli olur heralde

28 ekim pik gözüküyor evet kist reglde gecikme,erken gelme, lekelenme yapıyor
27 ile 28 Ekim arasında kaldım bende çok kopkoyu çıkmıyor testlerim o yüzden arada kalıyorum. Regl gecikmesi yaşarsam kist olmuş demek ki hayırlısı bekleyip göreceğim bakalim

valla canım 9 kasım bende beklıyorum ne çıkacak :KK49: her ay hayal kırıklığı çıkıyor çıka çıka:KK14:
Ay yakinmisiz ya benimde 10 Kasım görünüyor 🤭 dur bakalım sen de şimdiden negatifi çağırma hiiic belli olmaz belki bu ay o aydır ovu takibi yaptın mı peki 🥹

yaptım canı 25 ekım pik gördümm değerlendirdik ama kist var bende o yuzden umutlanmıyorum :(
Canım kist için doktora göründun mu ne diyor bide soğan suyu içiyorlar burada okuduğum kadarıyla ama dikkat etmekte yarar var denedin mi🤔

canım 8,5 cm içtim bu ay patlar ters döner dikkat et korunma dediler sonra direk tüp bebege yönlendiriyorlar direk
Anladım canım bu ay inşallah gitmiştir tamamen kistin ya dua edicem Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸

Back
X