Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 18 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #1 Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar
Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar
Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 18 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #2 Mesing .!.: Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilcekler yokmuu
Mesing .!.: Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilcekler yokmuu
U Umut9692 Yyyyyyyyyyyy tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2019 1.121 749 73 29 19 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #3 Kimi doktor 3. Gün kimisi 5.gün başlatır ilaç tedavisine. Değişiyor.
T Time44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2021 503 192 53 10 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #4 Mesing .!.: Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar Genişletmek için tıkla... Bn 4.gunu basladim hicte gec degil
Mesing .!.: Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar Genişletmek için tıkla... Bn 4.gunu basladim hicte gec degil
D Derenkaraca Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 970 403 103 10 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #5 Mesing .!.: Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar Genişletmek için tıkla... İlk 4 gün baslanabiliyor ama daha fazlaysa başlama bence boşa gitmesin
Mesing .!.: Çatlama tedavisine basliycaktim bu ay adetimin son günlerine bulabildim randevu cokmu geç kalmış oluyorum bilgisi olanlar Genişletmek için tıkla... İlk 4 gün baslanabiliyor ama daha fazlaysa başlama bence boşa gitmesin