• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ovulasyon testimden hiç bişey anlamadım lütfen yardimm

Kızlar benim de testime bakar mısınız bugün uygulamaya göre ovülasyon tam günüm test yaptım birini 15.30 da birini de 19.00 da şuan sağ alt karınım çok şiddetli şekilde ağrıyor neden böyle ağrıyor hiç bilmiyorum şimdi atıyorum 1.ikindin 2.şimdi
IMG_5362.webp
image.webp
image.webp

Herkese selam öncelikle. Kızlar ben aylardır ovulasyon testi yapıyorum her zaman pik gördükten ertesi gün sonra çatlama görüyordum yani bayağı bir silikleşiyordu. İlk defa bu ay adetim çok kısa sürdü. Hemen ovulasyon testine başladım. Ve ilk defa iki gün üst üste pike yakın çizgi gördüm. Kafam o yüzden çok çok karışık. 8 Ekim'de ilk koyu gördüm 9 da silikleşir dedim ama 9 Ekim'de de bir yaptım koyu çıktı. İşte 8 ve 12 Ekim'de başka markalarla da yaptım. İşin kötüsü biletlerimiz var. Gebelik testi yapıp başka şehirde tedavi için gitcektik. Çatlama günü mü bilmediğim için şu anda hangi günü hesaplamam gerektiğini bilmediğim için nasıl test yapacağım bilmiyorum yani güvenilir sonuç verecek mi onu bilmiyorum lütfen yardım edebilir misiniz ha bide işin tuhaf kısmı bugün 11 Ekim inanılmaz akıntı ve kasık ağrısı oldu. O da kafamı çok kurcala
Merhaba gebelik oldumu acaba ?

Back
X