Kızlar haziran ın 15-16 snda yumurtlama oldu ve değerlendirdik. Bugün bu testi yaptım yaptığım anda çıkmadı sadece bi gölgelik vardı yaptığımda durdukça bu şekilde olmuş. Dün sağlık ocağında kan verdim sağolsunlar beta dışındaki bütün değerleri görebiliyorum ama beta yok sabah ebeyle konuştum öğleden sonra düşer dedi saat 17:31 oldu hala yok mecbur yarın sağlık ocağına gideceğim. Size sorum da şu yumurtlama üzerinden 17 gün geçti gebelik testleri negatif pozitife döner mi ? Gebelik olsaydı bu günlere kadar çıkar mıydı ? Geç döllenme diyr bişey varmış oda olabilir mi ( bir tahlil sonuçlarının en altında değer ismi yok sonuç 18 görünüyor acaba bu beta değeri olabilir mi ? )
Kuruma çizgisi canım bu yani şuan bu test negatif gözüküyor fakat idrarda bakmak için bunlardan değil erken gebelik testiyle yapmalısın şuan beta kan sonucuuna ulaşamıyorsan bunlar yüksek değerleri ölçüyor varsa da çıkmaması normal
Kuruma çizgisi canım bu yani şuan bu test negatif gözüküyor fakat idrarda bakmak için bunlardan değil erken gebelik testiyle yapmalısın şuan beta kan sonucuuna ulaşamıyorsan bunlar yüksek değerleri ölçüyor varsa da çıkmaması normal
Askım erken gebelik testleri dün yaptım negatifti bugün bir çizgi çıkmış kuruma olduğunu düşünüyorum bugün bu testi yaptıktan sonra ikinci çizginin olduğu yerde çizgi değil ama çizgi şeklinde bir gölgelik fark etmiştim testlerle uğraşmayın kesin sonuç olsun diye kan verdim iki gündür deli gibi e-Nabız a bakıyorum çıktı mı acaba diye
Askım erken gebelik testleri dün yaptım negatifti bugün bir çizgi çıkmış kuruma olduğunu düşünüyorum bugün bu testi yaptıktan sonra ikinci çizginin olduğu yerde çizgi değil ama çizgi şeklinde bir gölgelik fark etmiştim testlerle uğraşmayın kesin sonuç olsun diye kan verdim iki gündür deli gibi e-Nabız a bakıyorum çıktı mı acaba diye