Çatlamadan bir önce ilişki yeterli midir

Kelebek 09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
407
161
33
30
Hanımlar birşey danışmam gerekiyor. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Adetin ilk günü doktor dediki sağda 1 yumurta solda 4 yumurta var. 15.gün gittiğimde ise soldaki yumurtamın 18 cm olduğunu söyledi çatlatma iğnesi verdi. Biz 14, 15 Ve 16.günü değerlendirdik. Dün(yani 17.günün gündüzü) doktora gittiğimde baktı ve çatlaman gerçekleşmiş dedi. Yani tam biz doktor bu cümleyi kurmadan gecesini değerlendirmiş olduk. Normalde doktor çatlamış diyince bugunü de değerlendirmemiz gerektiğini düşündüm fakat başka bi nedenle nasip olmadı. Şimdi sorum şu sizce doktorun çatlamış demesinden 10 saat önce ilişki yaşanması yeterli mi yoksa bugunü kaçırarak hata mı ettik? Ve bundan sonra bu ay için doktorlara göre başka yumurta yok yinede gün aşırı ilişkiye devam mı etmek gerekiyor? Çatlamadan önce bu şekilde hamile kalanınız var mı

D
Doktor çatladığını söylemiş ne zaman çatladığını değilbelki de ayın 15. İnde çatladı demi ama artı bebek için hem yumurtlama hem çatlama hem de ertesi gün derler senin yumurtan çatladığına göre 3 gün değerlendirmen gerekirken 2 günü değerlendirdin sen yine de gün aşırı ilişkiye devam et nasibinde varsa o seni bulacaktır dilerim Cennetten meyvede bu ay senin rahmine düşer

iki bebegimde catlamadan once oldu。 ovulasyonla takip etmistim pik gunleri degerlendirip catlama gunu bazi nedenlerden olmamisti

Teşekkür ederim yorumunuz için çok tatlı işte malesef ki ertesi günü kaçırmış oldum ama bundan sonra gün aşırı devam edeceğim. Fakat tek bildiğim 15. Güne kadar çatlamamıştı 17.günde çatlamış denildi ben 14,15,16 gecesini değerlendirdim ve gündüzüne doktorum ağzından çatlamış lafını duydum umarım nasip olur

valla kizimda oyle oldu suan oglumada oyle hamileyim hakkinizda hayirlisi ile olsun bebisiniz insallah
Allah bağışlasın Amin inşaAllah peki son bi sorum var siz öyle olduğunu nereden biliyorsunuz yani sizdemş yumurtalık takibi yaptırıyordunuz yada ovilasyon testi mi kullanıyorduz çatlamadan önce olduğunu nasıl anladınız

ovulasyon testi yaptim。 esimde diyabete bagli cinsel sorunlar cikinca mecburen testlerle ilerledim。 pik gunlerini degerlendirip catlama gunlerini degerlendiremedim。 allahtan o testler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…