• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlamak üzereyim

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
Benim derdim de bu can sıkıntısından çatlamak üzereyim kızlar. Editörüm doğal olarak homeoffice çalışıyorum ve yayın evim dosya yolladığı vakit işim oluyor oda en fazla 2 gün vs. sürüyor. Onun dışında yapacak bir şey bulamıyorum bol bol kitap okuyorum. Ki o kadar bol kitap okuyorum ki yılın 56. kitabına başlayacağım editlediğim kitaplar dışında. Gerektiğinde film izlemeye çalışıyorum ama ondan bile sıkılmaya başladım. Ne yapabilirim bana bir öneri verseniz.

Çık alışveriş yap sezon sonu indirimi var şu an. :KK11:
Yerinde olsam eve tıkılmazdım şahsen. :KK51:

örgü öğrenin. ilk atkı ördüğüm zaman öyle hırslanmıştım ki geceleri bile bırakıp uyuyamıyordum

Benim derdim de bu can sıkıntısından çatlamak üzereyim kızlar. Editörüm doğal olarak homeoffice çalışıyorum ve yayın evim dosya yolladığı vakit işim oluyor oda en fazla 2 gün vs. sürüyor. Onun dışında yapacak bir şey bulamıyorum bol bol kitap okuyorum. Ki o kadar bol kitap okuyorum ki yılın 56. kitabına başlayacağım editlediğim kitaplar dışında. Gerektiğinde film izlemeye çalışıyorum ama ondan bile sıkılmaya başladım. Ne yapabilirim bana bir öneri verseniz.
Ayyy ne kadar tatlış bir dert :KK200: O kadar tatlı ki bana tatlış yazdırdı :D

Hem evden, hem bol kitap okumalı daha ne olsun?

Zamanında annem kazandığım karşılaştırmalı edebiyat bölümüne gitmemi engellemeseydi belki de meslektaş olacaktık.

Önerim yabancı dizi, hatta sevdiğiniz türleri, şimdiye kadar izlediğiniz dizileri yazarsanız birçok öneride bulunabilirim.

Ha bir de ben öğrenmeyi çok istiyorum diye mi bilmiyorum ama işaret dili öğrenebilirsiniz, kurslarına gidebilirsiniz.

Çık alışveriş yap sezon sonu indirimi var şu an. :KK11:
Yerinde olsam eve tıkılmazdım şahsen. :KK51:

:) dolabım çok dolu zaten param olduğunda da direk kitaplara yatırıyorum :D

Bu arada çok güzel bi işiniz var, herhangi bi enstrüman vs ilgi duyuyorsanız kursa gidebilirsiniz mesela ya da bazı sertifikalar alabilirsiniz seminer vs

enstrüman çalmak için yeteneğim yok ama bildiğim kadarıyla kurslar vs seminerler yok

örgü öğrenin. ilk atkı ördüğüm zaman öyle hırslanmıştım ki geceleri bile bırakıp uyuyamıyordum

sevmiyorum örgü :) biliyorum aslında

Bende patlıyorum sıkıntıdam hamileligm sıkntılı geçiyo devamlı yatmam lazım kendimi örgüye verdim birde evlilik programları tabi:KK69:

Aracın varsa değişik tarihi yerler görüp yeni insanlarla tanışabilirsin ya da deniz kenarı cafe vs oturup ben bayılırım da önereyim dedim :)

Ayyy ne kadar tatlış bir dert :KK200: O kadar tatlı ki bana tatlış yazdırdı :KK70:

Hem evden, hem bol kitap okumalı daha ne olsun?

Zamanında annem kazandığım karşılaştırmalı edebiyat bölümüne gitmemi engellemeseydi belki de meslektaş olacaktık.

Önerim yabancı dizi, hatta sevdiğiniz türleri, şimdiye kadar izlediğiniz dizileri yazarsanız birçok öneride bulunabilirim.

hint filmlerini sevdiğim için fazlasıyla hint filmi izlemiştim Sharuk Khan filmleri falan :D

Cok Garanti bir cozum. Evlen, hatta cocuk yap. Uyumaya bile vakit bulursan sevinirsin. Inan calsmadigim.halde her anim dolu hatta kitap okuyacak zamanim yok. Oyle bir mesguliyet. Ev isi cocuk uzerine tanimam :dondurma::sampiyon:

Aynı şehirdeymişiz gel kahve yapayım :-)

kısmet olursa bir gün inşallah canım :)

Aracın varsa değişik tarihi yerler görüp yeni insanlarla tanışabilirsin ya da deniz kenarı cafe vs oturup ben bayılırım da önereyim dedim :)

yazın 3 ay yazlıktaydım canım zaten deniz kenarında bol bol oturdum onun dışında ehliyetim yok ama her 15 günde bir farklı yerler keşfetmeye karar verdim bayramda başladım bile :)

Tenis kursuna gitmek istiyorum, zamanım yok
Fotoğrafçılık istiyorum, zamanım yok

Ev işleri birikti, yetişemiyorum. Gelin bana yardım edin en iyisi :confused:

Back
X