Çatlamak üzereyim

bende genellikle iş sitelerine bakıyorum full time bir iş bulmak için :) dosyam varsa onunla uğraşıyorum kahvemi alıp oturdum mu başından kalkmıyorum zaten yoksa sözleşme için yayıncımın başının etini yemekle meşgul oluyorum :)) dolabımda okunmayı bekleyen kitaplarımın arasından seçim yaparak onlardan birine başlıyorum. bazen sabah başladığım kitap akşam bitiyor. kk de takılıyorum . dışarıda işim varsa onu hallediyorum. yoksa mutfağa girip yeni bir tatlı deniyorum :)

Is bulma sitelerine dalinca cikamiyorum zaten, alakali alakasiz onlarca ilan okurken buluyorum kendimi :KK70:
En kisa zamanda full time islerimiz olur da zamansizliktan yakiniriz umarim :KK66:

part tıme başka bır ıste de çalışabılırsın hem maddı olarak rahatlarsın hem de meşgalen olur

Farklı yerlere gitmelisin yeni yerler keşvet sakinlik güzeldir evde ne işin var çık dışarı gez dolaş kurslara katıl yada

yeni yerler keşfetmeye başladım zaten :)

ahhhh ahhh en çok sevdigim şey kitap okumak‘film seyretmek huzuru ‘dinlenmeyi buluyorum
çok sanslısın

darısı başına o zaman

Evlen diyesim geldi bak kendime cay demledim icemedim daha cunku kiz uyandi tekrar uyutuyorum ortalik daginik toplanacak aksama daha yemek yapilacak camasirlar karsimda oyle duruyor katlanacak is cok zaman yok

evlenmeyi almayayım ben daha erken :)

şuan mümkün değil bacağımda damar tıkanıklığı var ve çokça ağrı yapıyor zaten

Is bulma sitelerine dalinca cikamiyorum zaten, alakali alakasiz onlarca ilan okurken buluyorum kendimi :KK70:
En kisa zamanda full time islerimiz olur da zamansizliktan yakiniriz umarim :KK66:

inşallah canım. ben bazı ilanları okurken gülmekten ölüyorum :D

Bence kurslara bakının bi
film ve kitapların yanında yabancı dizi izlerim hep tavsiye ederim

Allah başka dert vermesin:) şaka bi yana öyle vaktim olsa keman kursuna giderdim kesin. Birde resim kursu. Kemanda iddalı olamazdım belki ama güzel bir uğraş resme kabiliyetim hep vardı yağlı boya hayalgücümde faxlasıyla geniş özellikle devam edebilmek isterdim belki ilerde sergi açardım:)
Eğer yeteneğiniz varsa ki çokta kitap okuyorsunuz kendi kitabınızı yazmaya da başlayabilirsiniz

Back
X