Gebeliğe Hazırlık Çatlamanın 10.günü beta hcg 2.10

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

whitemoonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
45
19
38
31
Kızlar 11-12 haziran pik gördüm 13 haziranda da çatlama oldu. Bugün çatlamanın 10.günü kan verdim 2.10 çıktı değerim. Normalde hep 1.20den küçük diye çıkardı. Acaba hala umut var mıdır yoksa olsa kesin şimdiye kadar çıkar mıydı :(

Kızlar 11-12 haziran pik gördüm 13 haziranda da çatlama oldu. Bugün çatlamanın 10.günü kan verdim 2.10 çıktı değerim. Normalde hep 1.20den küçük diye çıkardı. Acaba hala umut var mıdır yoksa olsa kesin şimdiye kadar çıkar mıydı :KK43:
Çok umut vermek gibi olmasın ama bence ihtimal var yarın bi idrar testi yap istersen

Beta hcg 2,10 çıktıktan iki gün sonra (yani dün) tekrar kan verdim 4,66 çıktı. Aynı zamanda ondan önceki gün akşam da adet oldum. Aslında adet olduğum için tekrar test yaptırmazdım ama nasıl olduysa gebelik testi pozitif çıktığı için baktırmak istedim. Saçma sapan bir umut işte. Adet olmama rağmen değer yükselmiş. Ya da aslında daha çok yükselmesi gerekiyordu ama yine kimyasal gebelik olduğu için böyle çıkmıştır :( Resmen belirsiz bir durum. Aslında 5ten küçük olduğu için evet gebelik yok ama normalde hep 1,20den küçük diye çıktığı için kafam karışıyor haliyle.

Çok umut vermek gibi olmasın ama bence ihtimal var yarın bi idrar testi yap istersen
Kızlar 11-12 haziran pik gördüm 13 haziranda da çatlama oldu. Bugün çatlamanın 10.günü kan verdim 2.10 çıktı değerim. Normalde hep 1.20den küçük diye çıkardı. Acaba hala umut var mıdır yoksa olsa kesin şimdiye kadar çıkar mıydı :KK43:
Acaba sonuç ne çıktı ?

Back
X