• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 10. Günü Beta Hcg

Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif yani benimki.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.

Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
14. Gün tam anlamıyla anlaşılmaz mi
Sanki biraz erken bu karar için
Doğrusunu Allah bilir ama bi beklemekte fayda var hala

Hala bir umut var bence canım. Çok umutlandırmak istemiyorum ama bir bakmışsın değer yükselmiş
Dış gebelik olmasından korkuyorum. İhtimal çok düşük ama olabilir. Eğer öyle olursa kürtaj olmak gerekiyormuş. Değerim çok yüksek çıkmadığı sürece umut yok. Biraz yüksek çıkarsa dış gebelik şüphesi artıyor. En iyisi kendiliğinden değerin düşmesi. Bakalım göreceğiz. Sizlere de haber veririm 🙏🏻 hayırlısı ne ise o olur inşallah.

14. Gün tam anlamıyla anlaşılmaz mi
Sanki biraz erken bu karar için
Doğrusunu Allah bilir ama bi beklemekte fayda var hala
5. Gün embriyosu olduğu için ve değerlerin artış oranı çok düşük olduğu için Dr. Negatif konuştu bence. İlk değerim güzeldi ama sonraki iki değer çok az artış gösterdi.

Kızlar 14. Gün 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu
Canım kimyasal gebelik 14. Güne kadar yükselmez, bence geç yerleşti o yüzden böyle ya da ilk başlarda bazen az atıyor sonra normale dönüyor öyle bir şey olabilir doktorun ne dedi 390 a. Hala kimyasal diyor olamaz

Bilmiyorum ki. Transferin 21. Gününden sonra düşüyormuş araştırmalarıma göre. Yeniden kan ister belki hoca.
İnşallah bebeğiniz sağlıklı bir şekilde sizinledir dualarımdasınız 🫶🏻 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Bir umut var mı diyorsunuz.. hoca çok net konuştuğu için bilemiyorum.
Nefes aldığımız sürece umut hep vardır ama kötüye de hazırlıklı olmak gerekir. İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebişiniz siz de çok dua edin

Doktorum, kimyasal gebelikte bir süre yükselişe devam eder sonra plato yapar, bir süre aynı değerlerde kalır sonra düşüşe geçer demişti. O yüzden umutlanamadım pek.

Doktorum, kimyasal gebelikte bir süre yükselişe devam eder sonra plato yapar, bir süre aynı değerlerde kalır sonra düşüşe geçer demişti. O yüzden umutlanamadım pek.
O zaman önümüzdeki 2 3 gün kritik yani 2 3 gğn sonra 1 test daha verdiğinde belli olur. Bir de kanama başlamaz mı zaten canım ya

Back
X