Çatlamanın 11.günü negatifse daha umut etmeli miyim 😔

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
7.064
4.691
123
Merhaba kızlar, çatladığı günden eminim doktor kontrolü ile.
Bugün 11.gün ama testim negatif.
Biliyorum olsa çıkardı.
Çatlamanın 9.gününde silik çizgi görenleri okudum buradan ama siz de bilirsiniz insan her daim umut ediyor elinde olmadan. Kendime destek aradığım için mi başlığı açıyorum yoksa biri çıkıp ben daha geç gördüm derse umut mu aramak için açtım bilmiyorum
İki yumurtam çatladı ama biri bile tutmadı çok üzgünüm

Benim 15gun oldu igne olali aZ once erken gebelik ile yaptım test negatif çıktı çok uzgunum

Geç çıkan da vardır ama genellikle 11. Günde çıkması lazım sanki canım ya. Ben çatlamadan 8 gün sonra resmen gönül gözüyle gördüğüm bir çizgi görmüştüm, kafayı yediğimi falan da düşündüm tabi artık teste bakmaktan hayal görüyorum herhalde diye . Hatta burda da konu açmıştım. Ertesi gün ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm yani 9. Günü. Normal kaset Testte de erken gebelik testine göre çok daha silik şekilde belliydi.
Senin yaptığın normal kaset test mi

Evet farkındayım da bi umut erken gebelik testiydi

Merhaba sizi birçok konu başlığında görmüştüm o yüzden az buçuk neler yaşadığınızı biliyorum. Kendimede yakın hissettim çünkü bende bir süredir gebe kalmaya çalışıyorum henüz nasip olmadı Bu ay rahim filmi çektirmiştiniz galiba inşallah gebelikle sonuçlanır bence umudunuzu kesmeyin testi bi de kaset testle deneyin bence. Ayrıca eşiniz kendine baktırdı mı acaba bende bu ay hem kendim için hemde eşim için doktora gideceğim bakalım nolacak inşallah sıkıntı çıkmaz

Çok teşekkür ederim gönülden hissettim içtenliğinizi Rabbim size de nasip etsin bekletmesin inşaAllah en tezinden sağlıklı bebiş
Evet eşim de gitti elimizden gelen herşeyi yaptık. Son olay rahim filmiydi işte. Artık Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman

Amiin inşallahh size de, bana da tüm bebek bekleyenlere Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Tabi ki Rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah
Şunu da söylemek isterim sizde bilirsiniz kesinlikle stres yapmamak ve beklentiye girmemek gerekiyor, böyle davranmak çok zor ama yapmamız lazım Eğer bu ay nasip olmazsa gelecek ay salın kendinizi bence. Yumurtalama ne zamandı ne zaman çatladı bakmayın bile az çok günleri tahmin ederseniz.
Ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve hiç bi beklentim yoktu zaten korunmamız gerekiyordu bi iki kere kaçamak oldu o da kimyasal da olsa gebelik oldu. (keşke sağlıklı olsaydı o ayrı)

O da kötü bi tecrübedir eminim. Rabbim var gibi gösterip yok etmesin inşaAllah her türlü zor
Kendimi salmam lazım biliyorum ama pek mümkün olmuyor. Bu ay zaten beklemediğim bir tarihte yumurtlama gördüm. Bilmiyordum yumurtladığımı ve ilişki olmuştu. Tesadüfen öğrendim doktorda çatladığını ama sanırım sonrası stres ile geçti. Yumurtalarım büyüyene kadar güzel. Ama sonrası geçmiyor hep stres hep düşünmeyle geçiyor

16. Günü pozitif gören arkadaşlar var burda ama yoksa da üzülme yola devam iğnesiz ve ilaçsız denemişsin zaten hayırlısı olsun

Amiin
Evet işte oldu mu olmadı mı diye her günü stres içinde geçiriyoruz ama yapmamız lazım işte
İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla size de banada nasip olur dualarımdasınız

Amiin
Evet işte oldu mu olmadı mı diye her günü stres içinde geçiriyoruz ama yapmamız lazım işte
İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla size de banada nasip olur dualarımdasınız
Çok teşekkür ederim artık siz de dualarımdasınız Rabbim herşeyi görüyor bizi unutmadı. Biz de unutmayalım onu hep hatırlayalım diye sınava sokuyor.

16. Günü pozitif gören arkadaşlar var burda ama yoksa da üzülme yola devam iğnesiz ve ilaçsız denemişsin zaten hayırlısı olsun
Sabırla bekleyeceğim Allah büyük verirse bir hayır,vermezse bin hayır ara demişler. Bir arkadaşım söyleyerek aklıma soktu bu cümleyi ve çok doğru.

Kızlar selam bir şey soracağım, pazartesi çatlama iğnesi oldum. O günden beri ovulasyon testlerim hep pik. Sizce sebebi nedir? İğne etkisi mi yoksa çatlamafı mı acabs

Kızlar selam bir şey soracağım, pazartesi çatlama iğnesi oldum. O günden beri ovulasyon testlerim hep pik. Sizce sebebi nedir? İğne etkisi mi yoksa çatlamafı mı acabs
İğne etkisinden dolayı. Bende de böyle oldu. Test yapmayın kafanız karışır.
Gebelik testini de yapmayın 14.güne kadar
O da yanıltır iğne etkisinden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…