Adetime 5 gün kala kanamam geldi.bugün 3.günü kanamanın doktora gittim 5 tane yumurtanın hala catlamadigini gördük. Doktor bu kanamanın adet kanaması değil yumurtaların catlayamayisindan kaynaklı kanama olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi fakat kanamam hala gelirken iliskiye nasıl gireceğim. Böyle bir durum yaşayanlar lütfen yorum yazabilirler mi.bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim doktor bunun fırsat olduğunu söyledi
Adetime 5 gün kala kanamam geldi.bugün 3.günü kanamanın doktora gittim 5 tane yumurtanın hala catlamadigini gördük. Doktor bu kanamanın adet kanaması değil yumurtaların catlayamayisindan kaynaklı kanama olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi fakat kanamam hala gelirken iliskiye nasıl gireceğim. Böyle bir durum yaşayanlar lütfen yorum yazabilirler mi.bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim doktor bunun fırsat olduğunu söyledi
yumurtaların kist oluşturmadığına göre hala umut var demektir benim annem hep adetimden bir hafta önce hamile kalıyordum ben der. bence doktorda değerlendir dediyse mutlaka değerlendir.
Kıst olysturmamis suan hissediyorum igneden sonra catliyorlar kasiklarima sanci giriyor bu aksam degerlendiricem ama bnm anlamadigim bu kanama ndden bu kadar uzun surdu bugun dr aradim estrofem ve progestan ic keser kanamayi dedi .bu kanama adet degilse ben bi 10 gun snra tekrar mi adet gorucem 9 unda hcg ye gel dedi.