Canim valla benimde yumurta sonrasi 1 hafta beyaz akintim oldu 3 4 gun yok simdi sariya döndü basladi yine adete kaldi 2 gun. Bekle bakalim yumurtan catlamistir omun akıntısı olabilirkızlar bende ovu testi yaptım 2 ekimde çift çizgi vardı.Ertesi gün silinmişti. Ama şu anda baya baya akıntı oldu. Sabahta yaptım tek çizgiydi. Akşam eve gidince yapayım tekrar ama niye acaba böyle oldu.
Ay sorma ne bilim yaMerve senin de geç düşüyor heralde LH. bat 20 ekimdi demi, belki tekrar mı yumurtluyorsunn ayy karıştım be ya
Benim hic akintim yok suanda ama sabahki test baya koyu hatta 10 dkdan sonra baya kizardi c ile ayni gibi degerlendiricem yine 1 gün ara vermistim tekrar devamkızlar bende ovu testi yaptım 2 ekimde çift çizgi vardı.Ertesi gün silinmişti. Ama şu anda baya baya akıntı oldu. Sabahta yaptım tek çizgiydi. Akşam eve gidince yapayım tekrar ama niye acaba böyle oldu.
bende de bugün akıntı soz konusuya da wiha gibi beklemeye geç :))
böyle çıktı canım. anca eve gelebildim ölüyorum yorgunluktannnnnCnm sen dün ovulasyon yaptim dedinya ikinci cizgi nasil cikti
Çok teşekkür ederim cnm ben araştırdım internetten merak ettigim sey adet olucagin günden 14 cikinca yumurtlama ozaman oluyormus yani benim ayin 6 sina denk geliyo yarin ve ertesi günde test yapicam takvim dogrumu ona karar vericem en azindan bu ay tutmazsa gelecek ay ona göre tecrübe ederim varsın ovulasyon testlerim azalsin bidaha alırımböyle çıktı canım. anca eve gelebildim ölüyorum yorgunluktannnnn
Benim sabah yaptigim suan okadar kizarikki 10 dkdan sonra baya kizardi o yüzden kararsiz kaldım 2 gün daha devam edeyim sen yat uyu dinlen cnm hayırlı gecelerböyle çıktı canım. anca eve gelebildim ölüyorum yorgunluktannnnn
Sen yumurtlama dönemindemisin canım yumurtlama için mi yapıyosun yani. benim 5 günüm geçti öylesine yaptım bunu gebelik öğreniliyomuş ya hani ondanBenim sabah yaptigim suan okadar kizarikki 10 dkdan sonra baya kizardi o yüzden kararsiz kaldım 2 gün daha devam edeyim sen yat uyu dinlen cnm hayırlı geceler
Cnm benim normal adet döngüme göre 6 ekimde yumurtlama olmasi lazim telefondaki programa göre adetlerim düzenli çünkü ama 1 ve 2 ekimde cift kopkoyu çizgi gördüm degerlendirdim sonraki 2 gün boyunca devam eden sol kasigimda sızlama var hic gitmio devamli sizlama yapio sanki bisi varmis hissi verio netten cok arastirdim sadece yumurtlama döneminde oluyormus bugünde merak ettim tekrar ovulasyon testi yaptim c kadar olmasada baya koyu çıktıSen yumurtlama dönemindemisin canım yumurtlama için mi yapıyosun yani. benim 5 günüm geçti öylesine yaptım bunu gebelik öğreniliyomuş ya hani ondan
Hamilesin belki kuzum, ben hamileliyimi adetime 9 gun kala ogrenmistim, ovu testiyle hamile kalmistim. Sonra bi arkadas burda bana ovu testi yapmami rica etti ve aynen senin gibi koyu cikmisti. Gebelik testi yapsana, hayirlisi insallah.Kızlar üstteki ayin 2 sinde catladiktan sonra cekilen digerini simdi yaptım disardan yeni geldim enson 1 bucuk saat önce tuvalete gitmistim erkenmi yaptim bilmiorum
Akinti oldugu muddetce degerlendir bence, o akinti yumurtanin akintisi erimesi devam ediyor ve bu o demek ki hamile kalma sansin yuksek, hayirlisi insallah.her anı değerlendireyim ben iyisi
Aslinda bence takip yumurtlamadan sonra 14 gun ekleyip adet olmak. 1 2 gun yumurtlama fark ediyor o da yanlis zamanli iliskiye sebep olabilir. 1 gun kadar yasiyo zaten denk gelmezse tum ay fosÇok teşekkür ederim cnm ben araştırdım internetten merak ettigim sey adet olucagin günden 14 cikinca yumurtlama ozaman oluyormus yani benim ayin 6 sina denk geliyo yarin ve ertesi günde test yapicam takvim dogrumu ona karar vericem en azindan bu ay tutmazsa gelecek ay ona göre tecrübe ederim varsın ovulasyon testlerim azalsin bidaha alırım
Tm ben 30 gun. 16. Gün yumurtam geldi 30. Gun adetim. Yani yumurtam ne zaman gelirse adetim 14 artti.işte o herkeste 14 gün değil canım, 28 günde oluyorsan öyle kimi 32 günde oluyor kimi 30.. yanlış mı biliyorum acaba.. ?
16 en erken olabilecegin tarih kesin 2 si diyosan. Bence bekleşimdi senın hesaba göre 2sinde çatladı diyelim benimki adetin 14. günü, (prg 4 ü gösteriyor ama), şimdi ben 16sında mı beklemeliyim adetimi prg gibi 18inde mi?
değerlendiremedik maalesef bu ay umudum yok zatenCanim valla benimde yumurta sonrasi 1 hafta beyaz akintim oldu 3 4 gun yok simdi sariya döndü basladi yine adete kaldi 2 gun. Bekle bakalim yumurtan catlamistir omun akıntısı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?