• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri bana acil cevap verebilirmi ovulasyon yaptim sabah t cizgisi biraz silikti simdi yine yaptim neredeyse gozukmuyor yumurtam catladi mi oluyor bu

Biri bana acil cevap verebilirmi ovulasyon yaptim sabah t cizgisi biraz silikti simdi yine yaptim neredeyse gozukmuyor yumurtam catladi mi oluyor bu
iki test arasında en az 8 saat olmalı kuzum kaç saat geçti birde sıvı alımı etkiler

05940A0C-50DA-42AE-AD2B-02594D0DEB41.webp

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Var var kan vermeye haydee:KK200:
Kan mı .. Ooo noooo :eek::eek::eek:

Adetim geçsin üstüne 1 hafta geçsin öyle :KK51:

Dakka başı kan aldıramam ben :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Bundan sonra bana giren çıkanınn haddi hesabı olmucak ama :KK51:

sabah mı yaptın testin güvenilirdi diymi? ay kızz heyecanlandım valla:) 13ü değil miydi senin bat, iyi çıkmış yaaa
3 gun kaldı işte bata . Sabah namazına kalktıgımda yaptım . Hemen çıktı :KK17:
kedilerim şaşkın ben şaşkın :skandal:

3 gun kaldı işte bata . Sabah namazına kalktıgımda yaptım . Hemen çıktı :KK17:
kedilerim şaşkın ben şaşkın :skandal:
o zaman bende şaşkınım maşallah ilk denemede:)) senin başka yok muydu canım bu ilk mi? bak Allah söyletti yaa hadi inşallahh:)

• Beğen
Reactions: H E
o zaman bende şaşkınım maşallah ilk denemede:)) senin başka yok muydu canım bu ilk mi? bak Allah söyletti yaa hadi inşallahh:)
İlk deneme ve ilk çocuğum olcak inşallah .
2 kedım var sadece :dua:

6 yıldır hep korktum ya olmazsa ya olmazsa diye hep dua ettim . Çok ağladım benım çocuğum olmayacak dıye :olamaz:
O yüzden çok duygusalım :KK42:

İlk deneme ve ilk çocuğum olcak inşallah .
2 kedım var sadece :dua:

6 yıldır hep korktum ya olmazsa ya olmazsa diye hep dua ettim . Çok ağladım benım çocuğum olmayacak dıye :olamaz:
O yüzden çok duygusalım :KK42:
daha denemeden mi üzdün kendini.. şimdi de üzme..
senin bu ilk yaptığın test mi? sen yarın bir daha yenile bakalım canım.

• Beğen
Reactions: H E
Back
X