"Çatlarını kaşma!"

Çatlarımı çok sık kaşmam ama kelimelerin yerini değiştiririm ben de. Çantanın askısı yerine askının çantası gibi :)

Canlarım ballarım merhaba. Yazının başlığını okuyunca anlamamışsınızdır muhtemelen. benim sık sık bunun gibi yanlış kelime öbeklerim oluyor. yani kaşlarını çatma diyecekken çatlarını kaşma diyorum, sürahiyi doldur diyecekken durahiyi soldur diyorum. eğitimli biriyim, kitap da okurum konuşmam da çok düzgündür esasen. ama bu konu beni aşırı üzüyo, beynimde bi sıkıntı mı var diye korkuyorum.
önerilerinizi bekliyorum

Nörolojiye görünsen iyi olur ..

hahaaha aynı ben.bunun çözümü yok galiba.bi çok şeyi aynı anda düşündüğüm için beynimin bana oynadığı bir oyun sanırım.bazen çok eğlenceli olabilmekle birlikte,çokta rezil olduğum anlarda oldu.diksiyonum çok düzgün olduğu halde bazen olabiliyor..kafanı takma.40 tane düşüncelerle birlikte konuşmaya çalışınca böyle bişi çıkıyo ortaya :)
bi ara eskiden bi program vardı..adam şöyle derdi : Kaçın Sakırmayın :D ona benzer bişe :D:D

Çok hızlı konuşuyorsun demek ki.
Yavaş konuşsan en azından o noktaya gelince frenlersin. Sen hızını alamıyorsun sanki.

Favorim mamaşır çakinası ve yumuklu suçurta.
Saka bi yana zor bi durum valla ne yapilir bilemiyorum.

Back
X