okudum sonu yokgsLi fatma arkadaşın da klomenle dördüzlere hamile kaldığını biliyorum ama akıbetini bilmiyorum
Canım teyzemde 8 tane olmuştu. En son 2 tane kalmıştı. Nerdeyse 2 aylıkken bebeklerden diğeri de ölmüştü. Doktor kurur o doğumda alırız demişti ve diğer bebek sağlıkla doğdu. Bildiğim kadarıyla hiç bir zararı yok.Selam arkadaslar bugun doktora gittim catlatmadan sonra 4 yumurtam olmus catlamis 2 sinin kalp atisi var bir kese de ki bebegin kalp atisi yok bir kesede bos deneyimi olan var mi ne yapmaliyim doktor aliriz dedi o da cok yasadi lutfen yardim edin bos kese ya da kalp atisi olusmayan kese deki bebek digerlerine zarar verir mi
Tabi en başta onun 8 tanesi de yaşıyordu. Bir haftada 6 sının kalbi durduCanım teyzemde 8 tane olmuştu. En son 2 tane kalmıştı. Nerdeyse 2 aylıkken bebeklerden diğeri de ölmüştü. Doktor kurur o doğumda alırız demişti ve diğer bebek sağlıkla doğdu. Bildiğim kadarıyla hiç bir zararı yok.
Canim cok gecmis olsun hic olmasa dert cok olsa dert nasil birsey bu kadinlarin cektigi boyle... insallah hayirli sonuclar gorursun bizimle de paylas mutlakaMerak eden ve basina boyle durum gelecek arkadaslar icin paylasiyorum.bugun baska bir doktora daha gittim hatta 4 degil 5 dedi kalp atislari var 11. Hafta riskli gebelikle uzmanlik yapmis baska bir doktora gidip 2 ya da ucunu bir nevi kurtaj yapacak cok uzgunum keske baska bir cozum olsa hepsi saglikli dogsa.bu cok zormus erken dogum olup hepsini kaybedebilir misim.anne icinde bir suru risk suan karara
kararsizim 11. Haftayi bekleyecegiz 3. Doktorlada gorusmek icin allah en hayirlisini bilir ve verir elbet bir kapi acacaktir.
Selam arkadaslar 12 haftadayim ve dorduzlerimle devam karari aldim insaallah allah saglikla kavusturur dorduzu olan ve yola devam eden arkadaslar lutfen yardiminiza ihtiyacim var
Cok isterim biliyomusun dorduzlerim olsun:) mutlaka zor gececektir ama insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder allah bana da nasip etsin:)Selam arkadaslar 12 haftadayim ve dorduzlerimle devam karari aldim insaallah allah saglikla kavusturur dorduzu olan ve yola devam eden arkadaslar lutfen yardiminiza ihtiyacim var
Helal olsun sana evlat hangisini elinle Canını alabilirdin ki? İnilh sağlıkla kavuş . Bi anda kalabalık bi ailen olucak galiba.Selam arkadaslar 12 haftadayim ve dorduzlerimle devam karari aldim insaallah allah saglikla kavusturur dorduzu olan ve yola devam eden arkadaslar lutfen yardiminiza ihtiyacim var
Selam arkadaslar 12 haftadayim ve dorduzlerimle devam karari aldim insaallah allah saglikla kavusturur dorduzu olan ve yola devam eden arkadaslar lutfen yardiminiza ihtiyacim var
Maşallah sübhanallah rabbim saglikla dördünü de kucağına almayi nasip etsin. Rabbim bana da nasip etsin inşallah bir tane ya da iki taneSelam arkadaslar 12 haftadayim ve dorduzlerimle devam karari aldim insaallah allah saglikla kavusturur dorduzu olan ve yola devam eden arkadaslar lutfen yardiminiza ihtiyacim var
Kuzenimin tup bebek sonucu ucuzleri oldu. Doktorlar birini almayi teklif etmisti ama o hicbirine kiyamadi. Hamileligi cok zor degildi ama hep olumsuz konusmalara maruz kaliyordu tabiki, hatta doguma girecegi zamanlarda ya bebeklere birsey olursa ya bana birsey olursa diye lohusa pijamasi almayi bile ertelemisti. Erken dogumla 6 aylikken bebeklerini aldilar 3 aydan fazla kuvezde kaldilar bu surecte bebeklerde bazi saglik sikintilari olmustu filan ama simdi masallah cok cok iyiler fikir fikir hepsi yanyana uc tane besik oyle guzel ki evleri civil civil oldu:)Arkadaslar. iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.eve saglikli birsekilde gelirler insaallah.arkadaslar inanin ozenilecek bir durum degil umutsuzluk hep kotu dusunce duymak ama kiyamadim hic birine.insaallah tek tek versin rabbim heryonuyle.
Dr daha iyi bilir biz bilmemiz ama atan kalbe kürtaj yapmak bilemedim acaba beklesen mi bir sonraki dr randevunu verende Allah alanda dua et nasibinde varsa zaten birşey olmaz 6 tane veya 7 tane doğuran çok kişiler var işallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbimMerak eden ve basina boyle durum gelecek arkadaslar icin paylasiyorum.bugun baska bir doktora daha gittim hatta 4 degil 5 dedi kalp atislari var 11. Hafta riskli gebelikle uzmanlik yapmis baska bir doktora gidip 2 ya da ucunu bir nevi kurtaj yapacak cok uzgunum keske baska bir cozum olsa hepsi saglikli dogsa.bu cok zormus erken dogum olup hepsini kaybedebilir misim.anne icinde bir suru risk suan karara
kararsizim 11. Haftayi bekleyecegiz 3. Doktorlada gorusmek icin allah en hayirlisini bilir ve verir elbet bir kapi acacaktir.
sen doğru kararı vermişsin canım yengem aşılama ile 3uzlere hamile kaldı doktoru yaşamazlar birini sonlandirmamiz gerekiyor dedi birini sonlandirirken diğerleride kendilerini attılar sonuç hüsran oldu yaşamaz diyenlere inat okadar çok örneği varki ucuz dorduz yaşıyan Rabbim yeterki istesin dualarım seninle sağlıklı bir şekilde inşallah kucağına alırsın minnaklariniArkadaslar. iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.eve saglikli birsekilde gelirler insaallah.arkadaslar inanin ozenilecek bir durum degil umutsuzluk hep kotu dusunce duymak ama kiyamadim hic birine.insaallah tek tek versin rabbim heryonuyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?