Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi.

sevgi1999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2023
63
15
3
26
Merhaba hanımlar. Azerbaycandan herkese sevgiler. Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi. 15 günü bu gun hala devam ediyor . Bu gun 15 ci gunu Test yaptım çok silik hafif çizgi belirdi. Bu kanama adet kanamasımı yoksa yerlesme kanamasimi? Yerlesme kanamasi kac gün sürer bende şu an 2 gündür kanama var ama bilmiyorum adetmi yerlesmemi. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi?
20230710_121600.webp

Benimde adetime iki gün kala sadece az miktarda kahverengi lekem oldu ve hemen akşama kesildi iki gün sonra test yaptım hamileymisim

Ne yazikki ama kişiden kişiye değişiyor herhlde bnm bir gün bile sürmedi leke gibiydi

Merhaba hanımlar. Azerbaycandan herkese sevgiler. Çatlatma iğnemin 14 günü kahverengi kan geldi. 15 günü bu gun hala devam ediyor . Bu gun 15 ci gunu Test yaptım çok silik hafif çizgi belirdi. Bu kanama adet kanamasımı yoksa yerlesme kanamasimi? Yerlesme kanamasi kac gün sürer bende şu an 2 gündür kanama var ama bilmiyorum adetmi yerlesmemi. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi?Eki Görüntüle 3270068
Benim sattan 4 gün önce kanamam oldu. Erken adet oldum zannettim. Ertesi gün ve takip eden 3-4gün kahverengi lekelenmem oldu. Tabi bazı kişilerin adet öncesi de böyle lekelenmeleri oluyormuş ama ben de hiç olmaz. 21.haftalık hamileyim şimdi 🧿🌸

Back
X