Teşekkkür ederim kocaman amin diyorum ama yaşım 40 oldu canım. Sanırım hiç olmayacakUzulme rabbim sana en beklemediğin anda verecektir Allah sana en kısa zamanda hayirli evlat versin benimde bugun 7gun oldu igne olali bende bekliyorum
Var mı hiç çocuğun benim henüz yokBenimde 44 rabbim verecekse her şekilde verir dua et inan
Üzülme Allahın izniyle birgün biz de güzel haberi alacağız. Yeter ki hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun. Ben de 2 ay önce klomen kullandım ve ovitrelle vuruldum. Ben de bu sefer kesin oldu gözüyle baktım ama olmadı. İnsan ister istemez umut ediyor ama düşünmeyi bıraktığımızda olacak biliyorum. Ama stresi bırakmak en zoru.Bu mesajı çok üzgün bir şekilde yazıyorum. İçimden çok fazla bağırarak ağlamak geliyor ama ağlayamıyorum . Çatlatma iğnemin bugün 15. Günü ve kan testim negatif. Erken mi kan verdim ondan da emin değilim.Bat günüme 1 gün var ve tek tüplüyüm bir de üstüne çikolata kistim var hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum
Yok maalesef. Gecikmenin kaçıncı günü?kızlar bende bugün test yaptım bakar mısınız?
Yok bise sende iyice kaseti söküp umudunu kırmak istemeyenlerinmisin bizim gibikızlar bende bugün test yaptım bakar mısınız?
Evet gözlerim çıkıyor her seferindeYok bise sende iyice kaseti söküp umudunu kırmak istemeyenlerinmisin bizim gibi
İnanın aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyoruz. Öyle bir imtihan ki Rabbim beklediğimiz değil beklemediğimiz anda verecek biliyorum. Stresi aşabilmek, güçlü kalmak en zoru bende dahilim buna. Ama inanın yalnız değiliz. Eşimle göz göze geldiğimde bile ağladığım olmuyorsa ayrılsın benden diye içimden geçirdiğim ama dilimin söylemediği bir dönemdeyim. Rabbim dualarımızı kabul edecek. Bir gün bunları hatırladığımızda evladımız evlatlarımız yanıbaşımızda olacak inşallah.Bu mesajı çok üzgün bir şekilde yazıyorum. İçimden çok fazla bağırarak ağlamak geliyor ama ağlayamıyorum . Çatlatma iğnemin bugün 15. Günü ve kan testim negatif. Erken mi kan verdim ondan da emin değilim.Bat günüme 1 gün var ve tek tüplüyüm bir de üstüne çikolata kistim var hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum
Maalesef süreç çoook üzücü ve yorucu ben adet oldum olmadı. Bu ay da sadece ilaç kullandım kullandığıma da pişman oldum yumurtlamam günlerdir devam ediyor çatlama yok. Herkes stres yapma diyor ama yaşayan biliyor bunu. Yolun sonu sanırım tüp bebekİnanın aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyoruz. Öyle bir imtihan ki Rabbim beklediğimiz değil beklemediğimiz anda verecek biliyorum. Stresi aşabilmek, güçlü kalmak en zoru bende dahilim buna. Ama inanın yalnız değiliz. Eşimle göz göze geldiğimde bile ağladığım olmuyorsa ayrılsın benden diye içimden geçirdiğim ama dilimin söylemediği bir dönemdeyim. Rabbim dualarımızı kabul edecek. Bir gün bunları hatırladığımızda evladımız evlatlarımız yanıbaşımızda olacak inşallah.
Olumsuz düşünmeyin. Yumurtlama geliştirici ilaçlardan mı acaba çatlama iğnesi yapıyorlar genelde böyle durumlarda aslında. Aynen öyle etrafımda iki üç ay deneyip hamile kalan insanların stres yapma deyişi çokta anlamlı olmuyor. Yaşayan biliyor gerçektenMaalesef süreç çoook üzücü ve yorucu ben adet oldum olmadı. Bu ay da sadece ilaç kullandım kullandığıma da pişman oldum yumurtlamam günlerdir devam ediyor çatlama yok. Herkes stres yapma diyor ama yaşayan biliyor bunu. Yolun sonu sanırım tüp bebek
Olumsuz düşünmeyin. Yumurtlama geliştirici ilaçlardan mı acaba çatlama iğnesi yapıyorlar genelde böyle durumlarda aslında. Aynen öyle etrafımda iki üç ay deneyip hamile kalan insanların stres yapma deyişi çokta anlamlı olmuyor. Yaşayan biliyor gerçekten
Ne yaptınız son durumunuz ne olduMerhaba benimde 3 yumurtam oluştu 21mm 20mm soldakide 17 mm dı ben de ayın 27 sinde çatlatma iğnesi yaptırdım en son adetim 19 nisandı iğneden 2 gün sonra damla şeklinde kanamam oldu ve durdu iğneden 4 gün sonra opak beyaz şekilde akıntım meydana geldi bu gün iğneyle beraber 15. Günüm iğneden sonra ise 14. Günüm dün kan testi verdim 1.20 çıktı değer sizce yükselir mi adetime 7 gün kala verdim bu hün saymazsak 5 gün kalıyor ama çokda düzenli değil adetim ama işte umutlanmıştım hayal kırıklığı oldu
Belirti yaşıyorum
Göğüslerim şiş ve hafif ağrıyor
Kasıklarımda ağrılar var ve batmalar var
Akıntım opak halde de oluyor şeffaf Lada karşılaştım ve sarı şekilde kokusuz olanlara karşılaştım acıkmalarım oluyor ve halsizim öğlenleri uykum geliyor bilmiyorum sizce tutmuş müdür testi tekrar yapamam gerekmi veya ne zaman yapmam lazım ovülasyon da sürekli 2. Çizgi çıkıyor adet imin 7. Gününden belli ovülasyon takibi yapıyorum iğnenin etkisi bitse sizce çift çıkarmı benim bildiğim çıkmaması lazım ama kafam çok dolu napacamı bilmiyorum bu gün hafifte olsa bel agrımda var
Bu gün 12. Gün ama test yapmaya korkuyorum yani bu sefer hiç bişeyde hissetmiyorum regl emek bu günü saymazsak 5 gün var bu ikinci denemem olduğu için ilkinde çok fazla test yaptım olmadı bu sefer de hiç test yapmıcam dedim çok yıpratıcı bir süreç kendimi geçen sefer baya hamile gibi hissediyordum çünküNe yaptınız son durumunuz ne oldu
Ne yaptınız son durumunuz ne olpardon siz ilkini sormuşsunuz ilki olmadı ikinci deyim ilkinde kritik gece varya ondan birini yapmamıştık eşim hastaydı o yüzden doktor tekrar aynı tedaviyi uyguladı 5 lı femara ve gonal f iğnesi ile yumurt büyüttük nur topu gibi 4 adet yumurtam oluşmuştu iki sağda ikide solda büyüklükleri 20 mmlidi hepsi ve ayın 25 ne çatlatma iğnesini vuruldum bu gün 12. Gün işte hiç test filan yapmadım kafaya bakmamaya çalıştım ne bilim sitreste tetikliyor bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?