- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Yok bu cizgidede gebelik olabilir ama iste tazeyken baksaydin daha iyiydi.Ya yaptığım gbi cok dikkatli bakmadim tek cizgiyi gordum biraktiydim yarim saat sonra falan atayim dedim bu cizgiyle karşılaştım basima ilk defa geliyoe herhlde igneden olabilir die düşündüm
Yaa aliskinim.tek cizgi gormelere bunuda direk tez cizgi görünce incelemedim. Ignenin etkisine yordum ama araştırmalarim.sonucu 10 gunse sonuc alanda yada test bozuk benimm yarin tekrarlicam bgun bat gunum.normaldeYok bu cizgidede gebelik olabilir ama iste tazeyken baksaydin daha iyiydi.
Yarin birdaha yap brbce
Ben artik testlerin kagitlarinin kimyasini inceliyorum her acidan fenerle işikla ariyorum hahaYaa aliskinim.tek cizgi gormelere bunuda direk tez cizgi görünce incelemedim. Ignenin etkisine yordum ama araştırmalarim.sonucu 10 gunse sonuc alanda yada test bozuk benimm yarin tekrarlicam bgun bat gunum.normalde
Yaaaa bende bakarim normalde amaaa bugun cok degisik ruyalar ile uyandim kalkar.kalkmazda yapmak isdedim.testi negatifi görüncede biraktim ayar oldum neyse atayim dedim.cizgi belirdi isiga gectim yanlismi goruyorum acaba diyorum esime gosderdim.oda gordu ama test bozukmus gbi geliyor bana ben kendimi tanıyorum afet belirtilerim var sivilceler goguslerim.sisti malesefkiBen artik testlerin kagitlarinin kimyasini inceliyorum her acidan fenerle işikla ariyorum haha
Cunku ufak cizgilerle ogrendim hep
Testin markasi ney?Yaaaa bende bakarim normalde amaaa bugun cok degisik ruyalar ile uyandim kalkar.kalkmazda yapmak isdedim.testi negatifi görüncede biraktim ayar oldum neyse atayim dedim.cizgi belirdi isiga gectim yanlismi goruyorum acaba diyorum esime gosderdim.oda gordu ama test bozukmus gbi geliyor bana ben kendimi tanıyorum afet belirtilerim var sivilceler goguslerim.sisti malesefki
Iyi düşünüp hayal.kirikligi maf ediyor malesefki bunu kullanıyorum hep benTestin markasi ney?
Zaten hep bozuk testler diye dusunuluyor :))
Iyi dusunelim iyi olsun
Denge lazim tabi.. kotu dusunuyorsan testi buraya koymazdi bence aMaIyi düşünüp hayal.kirikligi maf ediyor malesefki bunu kullanıyorum hep ben
Labaquick
Denge lazim tabi.. kotu dusunuyorsan testi buraya koymazdi bence aMa
Yaa amann iyi dusün gitsin yine ne olacaksa o olacsk. Yarinki testini koy mutlakahahahahah meraklandim birazzz diyelim.ama cokda heveslenemiyorum hasta olurr üzülürüm die amaaa kafamdanda atamiyorum delirmeeek uzereyim
Insalllah canim yarin yapar gene aticam bu sefer basindan ayrilmak yokYaa amann iyi dusün gitsin yine ne olacaksa o olacsk. Yarinki testini koy mutlaka☺
Evet cizgi yakalamadan ayrilma :))Insalllah canim yarin yapar gene aticam bu sefer basindan ayrilmak yok
Hahahaha kacirmiyim tutuyim ben onu yarnnnnEvet cizgi yakalamadan ayrilma :))
Aynen kafan karismasin hem.. :))Hahahaha kacirmiyim tutuyim ben onu yarnnnn
Tesekkur ederim canim moral.oldun vallaaahi❤Aynen kafan karismasin hem.. :))
Yarinki test onemliTesekkur ederim canim moral.oldun vallaaahi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?