Catlatma ignenin 14.günü

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5.569
4.132
173
herkese merhaba kızlar
Klomen kullandım bu ay 18 martta catlatma ignesi vuruldum.
ruyalarimda herzamanki gbi hamilelik hallerimi görüyordum bu sabahda o sekilde uyandim ve test yapayim varsa yada yoksa elbet çıkar dedim.
nyse ben testi yaptim tek cizgiyi gordum ve biraktim.moralim düştü
kahvaltı hazirlamaya geçtim mutfaga kahvaltı ettik neyse testi atayim dedim bi baktim hayalet cizgi var fotoğraf cekiyorum ama fotoğraflar da belli değil acaba ignenin etkisinden olabilirmiiii☹ bu durumu yasayanlar bana bi fikir söylerse cok mutmu olurum

Ignenin etkisi olabilirmi 14. Gun

Eklentiler

• 20200331_153924.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 53
Ne kadar zamanda cikti? Sanmiyorum ignenin etkisidir ama yarin bidaha yap bi bence

Ya yaptığım gbi cok dikkatli bakmadim tek cizgiyi gordum biraktiydim yarim saat sonra falan atayim dedim bu cizgiyle karşılaştım basima ilk defa geliyoe herhlde igneden olabilir die düşündüm

Ya yaptığım gbi cok dikkatli bakmadim tek cizgiyi gordum biraktiydim yarim saat sonra falan atayim dedim bu cizgiyle karşılaştım basima ilk defa geliyoe herhlde igneden olabilir die düşündüm
Yok bu cizgidede gebelik olabilir ama iste tazeyken baksaydin daha iyiydi.
Yarin birdaha yap brbce

Yok bu cizgidede gebelik olabilir ama iste tazeyken baksaydin daha iyiydi.
Yarin birdaha yap brbce
Yaa aliskinim.tek cizgi gormelere bunuda direk tez cizgi görünce incelemedim. Ignenin etkisine yordum ama araştırmalarim.sonucu 10 gunse sonuc alanda yada test bozuk benimm yarin tekrarlicam bgun bat gunum.normalde

Reactions: H M
Yaa aliskinim.tek cizgi gormelere bunuda direk tez cizgi görünce incelemedim. Ignenin etkisine yordum ama araştırmalarim.sonucu 10 gunse sonuc alanda yada test bozuk benimm yarin tekrarlicam bgun bat gunum.normalde
Ben artik testlerin kagitlarinin kimyasini inceliyorum her acidan fenerle işikla ariyorum haha
Cunku ufak cizgilerle ogrendim hep

Ben artik testlerin kagitlarinin kimyasini inceliyorum her acidan fenerle işikla ariyorum haha
Cunku ufak cizgilerle ogrendim hep
Yaaaa bende bakarim normalde amaaa bugun cok degisik ruyalar ile uyandim kalkar.kalkmazda yapmak isdedim.testi negatifi görüncede biraktim ayar oldum neyse atayim dedim.cizgi belirdi isiga gectim yanlismi goruyorum acaba diyorum esime gosderdim.oda gordu ama test bozukmus gbi geliyor bana ben kendimi tanıyorum afet belirtilerim var sivilceler goguslerim.sisti malesefki

Testin markasi ney?
Zaten hep bozuk testler diye dusunuluyor :))
Iyi dusunelim iyi olsun

Denge lazim tabi.. kotu dusunuyorsan testi buraya koymazdi bence aMa
hahahahah meraklandim birazzz diyelim.ama cokda heveslenemiyorum hasta olurr üzülürüm die amaaa kafamdanda atamiyorum delirmeeek uzereyim

Reactions: H M
Ben görmedim cnm ama sonradan çıkan çizgiye çok inanmamak lazım aynı şeyi bende yaşadım 2 farklı testten sonradan çıktı çizgi ve adetim 22 gün gecikti hep geç döllenme diye bekledim tarlusal la adet oldum sonra.. Ama sonradan çıkan çizgiyle öğrenen de var yine de umudunu kaybetme çok da kaptırma kendini sonra aşırı hayal kırıklığı oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…