• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 10.gün belirtilerimizi yazalım🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde çatlatma iğnesi in 13. Günü bugün. Bu sabah gebelik testi yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı fakat ben 10.günden beri hergün yapıyorum hepsinde aynı tonda silik çizgi çıktı. Ne artma var ne azalma. Senşn bu attığın gebelik testi mi
Yok ovulasyon testi o , gebelik yapmaya cesaret edemiyorum

Eklentiler

• IMG20200705013136.webp
    IMG20200705013136.webp
    23 KB · Görüntüleme: 42
Doktor 14.gün dedi ben adet olmadan pazartesi yapacağım akşama doğru kasık ağrısı başladı bende bacaklarım ağrıyor terliyorum durmadan aslında adet belirtilerim ama kasık ta rahatsız edici bir his var . Pazartesi adet olmazsam yapacağım şeninde yarın 13. Gün değilmi belirtin var mı
Konuyu merak edip bakmak istedim.
Siz hamile olabilirsiniz.Çünkü bende 2gebeligimde aynı belirtileri yaşamıştım özellikle bacak ağrısı ve kasıkta rahatsız edici his...bu sonradan batmaya çeviriyor iğnelenme gibi,hapşururken acıma ağrı girmesi oluyor inşallah hamilesinizdir🙂

Konuyu merak edip bakmak istedim.
Siz hamile olabilirsiniz.Çünkü bende 2gebeligimde aynı belirtileri yaşamıştım özellikle bacak ağrısı ve kasıkta rahatsız edici his...bu sonradan batmaya çeviriyor iğnelenme gibi,hapşururken acıma ağrı girmesi oluyor inşallah hamilesinizdir🙂
İnşallah ama test yaptım negatif çıktı😭

Back
X