Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi 10. gün kaset test negatif , 11.gün silik hayalet çizgi silik çizgi var. Sizce hamile miyim ?
Bende bugün 11 ncı günüm test yaptım silik çizgi çıktı ekimin 4 nde kan testi vericem doktorum Ekim 4 nde gel kan ver demişti inşallah pozitiftir ekimin 2 sinde tekrar test yapcam
Kızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?
Kızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?
Klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 11. Gün yani bugün kontrole gittim 12mmdi pazartesi tekrar gideceğim bakacak. Çatlatma iğnesi için 18 mm olması lazım dedi
Klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 11. Gün yani bugün kontrole gittim 12mmdi pazartesi tekrar gideceğim bakacak. Çatlatma iğnesi için 18 mm olması lazım dedi
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim 2 ekimde klomen tedavisinden sonra ovitrelle ile çatlatma iğnesi oldum 1 hafta sonra kontrole çağırdı ve gittiğimde yumurtanın çatlağını rahim arkasında da sıvı görüyorum dedi duphaston yazdı şuan onu kullanıyorum dün 10. Günüm de negatifti pazar günü tekrar test yapsam belli olur mu var ise