- 30 Ağustos 2023
- 78
- En iyi cevaplar
- 1
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
Hayırlı haberler inşallahKan verdim öğleden sonra çıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberler inşallahKan verdim öğleden sonra çıkacak
Amin Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinYEEEEESSSSSSS GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM TEBRİK EDERİM CANIMINİÇİİİİİSAĞLIKLA GELSİN MİNİĞİM
![]()
İnşallah umudum yok pek ama bakalımHayırlı haberler inşallah![]()
Sonuç negatif 2.0 çıkmış adet günüm yarın olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum üzgünüm şu anHayırlı haberler inşallah![]()
Umudunu kaybetme. Adet olana kadar her zaman umut vardır. Belki geç döllenme olur .Sonuç negatif 2.0 çıkmış adet günüm yarın olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum üzgünüm şu an
Cuma’ya kadar bekliycem doktor olmazsan cuma tekrarla demişti geçen ay da aynı sonuç çıktı diğer gün adet oldumUmudunu kaybetme. Adet olana kadar her zaman umut vardır. Belki geç döllenme olur .
Umudunu kaybetme. Allah'ın izniyle sende alırsın pozitifi inşallahCuma’ya kadar bekliycem doktor olmazsan cuma tekrarla demişti geçen ay da aynı sonuç çıktı diğer gün adet oldum
Amin inşallah keşke öyle olsaUmudunu kaybetme. Allah'ın izniyle sende alırsın pozitifi inşallah![]()
Olur Allah'ın izniyle sen umudunu kaybetmeAmin inşallah keşke öyle olsa![]()
Teşekkür ederim hamilelerin duası kabul olur muş inşallahOlur Allah'ın izniyle sen umudunu kaybetmeDualarım seninle
Ay msjlarını okurken heyecandan kalpten gidecektim canım, gün ve gün paylaşılsın negatif pozitf diyeCanım çok şükür pozitifi aldım..250.30 çıktı değer. Doktor Çarşamba yine bakalım dediRabbim sana da nasip etsin inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim canım. Evet 10. Gün negatif 14 güne kadar sonra pozitif sonra kan verdim çok şükür pozitifAy msjlarını okurken heyecandan kalpten gidecektim canım, gün ve gün paylaşılsın negatif pozitf diyeçok sevindim. 10. Gün negatif, 11. Gün pozitif gördün değil mi doğru okudum? Hayırlı olsun kuzum değerin çok güzel
![]()
Cnm bende 5 Eylül'de iğne vuruldum bugün yaptım tek çizgi çıktı erken mi yaptım acabaİğne etkisi geçmiştir…bende 10.gün negatif 12.gün silikti ve kan da da pozitif çıktı
Evet canım iki gün sonra tekrarla testi ..Cnm bende 5 Eylül'de iğne vuruldum bugün yaptım tek çizgi çıktı erken mi yaptım acaba
Aşkım bende şöyle durum oldu 5 Eylül'de vuruldum ama ilk 3 gün değerlendiremedik biz eşim göreve gitti ve vuruldum zaman 18 cm iki tane yumurtam vardı ilk 3 gün olmayınca doktora gittik kontorlde yumurtan catlamamis aksine dahada büyümüş dedi bana22 cm olmuş yumurtam ve şuan değerlendir sıkıntı olmaz dedi ben 8 Eylül'de ilişkiye başladım bugün 15 Eylül 7.gun bugün ben sanırım çok ama çok erken yaptım testi ilişki olalı 7.gun birde sende lekelenme oldumu bende oldu pembemsi oldu bir iki damlaEvet canım iki gün sonra tekrarla testi ..
Bende hiç lekelenme olmadı bugün ilk muayene ye gideyim dedim ..son adet tarihime göre 5+2 olması lazımdı …fakat saçma şekilde 3 haftalık dedi çok küçük kese gördü ve kan pıhtılaşması var dedi şok oldumAşkım bende şöyle durum oldu 5 Eylül'de vuruldum ama ilk 3 gün değerlendiremedik biz eşim göreve gitti ve vuruldum zaman 18 cm iki tane yumurtam vardı ilk 3 gün olmayınca doktora gittik kontorlde yumurtan catlamamis aksine dahada büyümüş dedi bana22 cm olmuş yumurtam ve şuan değerlendir sıkıntı olmaz dedi ben 8 Eylül'de ilişkiye başladım bugün 15 Eylül 7.gun bugün ben sanırım çok ama çok erken yaptım testi ilişki olalı 7.gun birde sende lekelenme oldumu bende oldu pembemsi oldu bir iki damla
Kan pıhtılaşma sorun muymus peki canım şimdi sohle doğru söylüyor 3 haftalık çünkü iğne ile olduk ya adetten sonra yapıldı bu tedavi o yüzden çok takma ne kadarlık olduğunu birde kan pıhtılaşma ne demek yani nolcak misBende hiç lekelenme olmadı bugün ilk muayene ye gideyim dedim ..son adet tarihime göre 5+2 olması lazımdı …fakat saçma şekilde 3 haftalık dedi çok küçük kese gördü ve kan pıhtılaşması var dedi şok oldum
Düşük riski var ilaç verdi 1 hafta sonra kontrole gidecemKan pıhtılaşma sorun muymus peki canım şimdi sohle doğru söylüyor 3 haftalık çünkü iğne ile olduk ya adetten sonra yapıldı bu tedavi o yüzden çok takma ne kadarlık olduğunu birde kan pıhtılaşma ne demek yani nolcak mis
8 Eylül de adet olmam gereken tarih te kan testi yeniledim 266 çıktı 1 hafta geçti üzerinden 3 haftalık için çok yüksek bi değer değil mi o zamanKan pıhtılaşma sorun muymus peki canım şimdi sohle doğru söylüyor 3 haftalık çünkü iğne ile olduk ya adetten sonra yapıldı bu tedavi o yüzden çok takma ne kadarlık olduğunu birde kan pıhtılaşma ne demek yani nolcak mis
İlk verdinde kaçtı canım ve verdin tarih ne zmn8 Eylül de adet olmam gereken tarih te kan testi yeniledim 266 çıktı 1 hafta geçti üzerinden 3 haftalık için çok yüksek bi değer değil mi o zaman