Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesinde 7-8 günd etkisi geçmişti bu sefer geçmeyin e bir ümitlendmCatlatma ignesi yaniltici olabiliyor. 2-3 gun daha bekleyip tekrar edin bence.
Var gibi görünüyor tekrarladınız mıEki Görüntüle 3674214 kızlar çatlatma iğnesi 10. Günüm sizce erken mi yoksa gebelik var mı???
Evet bir tık daha koyulaştı gibi ama sizce ?Var gibi görünüyor tekrarladınız mı
Catlatma ignesi yaniltici olabiliyor. 2-3 gun daha bekleyip tekrar edin bence
ya bugn bir tık dhaa koyulaştı gibiÖncesinde 7-8 günd etkisi geçmişti bu sefer geçmeyin e bir ümitlendm
İğne günüyle beraber sayılıyorgünü iğneden sonra mı saymalıyız çatlamadan sonra mı
11. Günİğnenin kaçıncı günündesiniz
Evet ayın 24 gibi test yapabilirsin ve 26-27 si gibi adet olursun negatifse12 sinde akşam ignem yapıldı 14 dü öğlen 40 saatte çatladı. Kaç gün saymalıyım acaba ? Bu arada 12 13 14 degerlendirdik.
İğne günü ile birliktegünü iğneden sonra mı saymalıyız çatlamadan sonra mı
Ya normalde benm 7inci ve 8 inci günde negatife dönüyor birde testlerim giderek koyulaşınca umutlandımm yoksa durduk yerde değil bende biliyorum 14. Gün oldugunu zaten çarşamba adet günüm adetime üç gün varİğnenin 14.günü tedt yapılmalı diğerleri yanılta bilir
Hakkında hayırlısı olsun ❤Rabbim sağlıkla nasip etsinYa normalde benm 7inci ve 8 inci günde negatife dönüyor birde testlerim giderek koyulaşınca umutlandımm yoksa durduk yerde değil bende biliyorum 14. Gün oldugunu zaten çarşamba adet günüm adetime üç gün var
Valla çok zor sürecler anlamıyorum hiç bir problem de yok. Sasecw eşimin morfoloji sınırda 5 çıkıyor benim her şey noemal. Allah sabır versin hepimize.Ya normalde benm 7inci ve 8 inci günde negatife dönüyor birde testlerim giderek koyulaşınca umutlandımm yoksa durduk yerde değil bende biliyorum 14. Gün oldugunu zaten çarşamba adet günüm adetime üç gün var
Kaçıncı denemenizde gebelik elde ettiniz?Hakkında hayırlısı olsun ❤Rabbim sağlıkla nasip etsin
Biraz erken yapmışsınız bence 13.gün yeniden tekrarlayın11. Gün