• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Gün kızlar acill

laloz3300

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
150
53
98
229F54AA-2D7A-4A2F-A9D5-F63C8B479275.webp
kızlar çatlatma iğnesi 10. Günüm sizce erken mi yoksa gebelik var mı???

Catlatma ignesi yaniltici olabiliyor. 2-3 gun daha bekleyip tekrar edin bence.

12 sinde akşam ignem yapıldı 14 dü öğlen 40 saatte çatladı. Kaç gün saymalıyım acaba ? Bu arada 12 13 14 degerlendirdik.

İğnenin 14.günü tedt yapılmalı diğerleri yanılta bilir
Ya normalde benm 7inci ve 8 inci günde negatife dönüyor birde testlerim giderek koyulaşınca umutlandımm yoksa durduk yerde değil bende biliyorum 14. Gün oldugunu zaten çarşamba adet günüm adetime üç gün var

Ya normalde benm 7inci ve 8 inci günde negatife dönüyor birde testlerim giderek koyulaşınca umutlandımm yoksa durduk yerde değil bende biliyorum 14. Gün oldugunu zaten çarşamba adet günüm adetime üç gün var
Hakkında hayırlısı olsun ❤Rabbim sağlıkla nasip etsin

Valla çok zor sürecler anlamıyorum hiç bir problem de yok. Sasecw eşimin morfoloji sınırda 5 çıkıyor benim her şey noemal. Allah sabır versin hepimize.

Back
X