çatlatma iğnesi 10. Gün negatif yardımcı olur musunuz 🙏😊

sharox

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2023
84
19
3
25
Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinin10.gün test yaptım negatif 6. Günü yaptığımda biraz silik çıkmıştı eğer gebelik olmazsa 14. Gün de doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemem gerekir mi?

Henüz erken umudu kesmek için. 13. Gün tekrar yapın ilk idrarla

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesinin10.gün test yaptım negatif 6. Günü yaptığımda biraz silik çıkmıştı eğer gebelik olmazsa 14. Gün de doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemem gerekir mi?
Merhabalar aynı şekilde 7.gün silik test ile karşılaşmıştım 14.de negatife döndüm. Doktora gitmek konusunda kararsızım ben de.
Ama siz biraz daha bekleyin belki pozitife dönersiniz tekrar, o şekilde olan çok kişi var

İnşallah ama yok gibi hissediyorum ben 14. Gün net çıkmazsa gitmeyi düşünmüştüm

Haklısınız sanırım çok heyecan yapıyorum bazen tutmadı falan gibi düşüncelere dalıyorum
Ben de bugün öyle üzüldüm ve ağladım ki bu hafta kaç test yaptım bilmiyorum. İlk seferim olduğu için daha da zordu benim için yarın kan verip netleştireceğim sanırım

Ben de bugün öyle üzüldüm ve ağladım ki bu hafta kaç test yaptım bilmiyorum. İlk seferim olduğu için daha da zordu benim için yarın kan verip netleştireceğim sanırım
İnşallah Hayırlı haberler alırsınız haberinizi bekliyor olacağım benimde ilk iğne denemem herşey gönlünüzce olsun inşallah Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın

Çatlama iğnesi ilk başta yalanci pozitif çıkartıyor 12 gün tekrar test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…