- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi benimadimanneee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok teşekkür ederim yanıtınız için , inşallah hamileyimdir 1 yıldır istiyoruzAaaa ilk defa böyle görüyorum koyulaşma olmuş gerçekten iki gün daha takip edip kan verin testlere güven olmaz bir de iğne etkisi testte etki nasıl yapıyor bilemedim çok erken pozitif içininşallah vardır
İnşallah ama mutlaka testi tekrarlayın en garanti sonuç kan testi maalesef testler çok yanıltıyorAyyy çok teşekkür ederim yanıtınız için , inşallah hamileyimdir 1 yıldır istiyoruz![]()
Merhaba dün akşam test verdim beta 20,60 çıktıNoldu test sonucunuz
Bugün 12. GünümKaçıncı gün bugün
Merhaba. Hamile olduğunuzu düşünüyorum inş betanız artar keseyi görürsünüz . Yumurtanız kaç tane oluştu kaç mm lere ulaştı acabaKızlar selam . Bu ay 2. Ovitrelle denemem . Ovitrelle 10. Gündeyim . Son 3 gündür ilacın etkisi ne zaman bitecek diye bakmak için test yapıyordum fakat giderek koyulaştı sanki . Anlayanlar bakabilir mi lütfen![]()
Çatlatma iğnesinden sonra mı 12. Gün yanı adetinize 2 gün var di miBugün 12. Günüm
Evet 2 gün var adetimeÇatlatma iğnesinden sonra mı 12. Gün yanı adetinize 2 gün var di mi
Yaaa ne güzel umut oldunuz bana allah razı inşallah yükselsin de hayırlısıylaBence senin kesin var hatta bir ihtimal daha düşünüyorum bir sonuç çıksın onu da diyeceğim![]()
1 yumurtam vardı 20 mm sağda ama benim solumda da ağrı vardı sonrasında bir yumurta daha gelişmiş olabilirMerhaba. Hamile olduğunuzu düşünüyorum inş betanız artar keseyi görürsünüz . Yumurtanız kaç tane oluştu kaç mm lere ulaştı acaba
Erken öğrenmen çok güzel olmuş adınıza çok sevindim benimde 21 mm oluştu 2 aydır ama pozitife dönmedi hayırlısı ile inş . Sizin yaşınız kaç acaba pco sorununuz mu vardır neden bu tedaviyi gördünüz1 yumurtam vardı 20 mm sağda ama benim solumda da ağrı vardı sonrasında bir yumurta daha gelişmiş olabilir
Merhabaa sonucunuz ne olduuuEvet 2 gün var adetime2 şubat adet tarihim
Merhaba sizinle aynı durumdayım sonucunuz ne olduMerhaba dün akşam test verdim beta 20,60 çıktıiğne etkisi mi değil mi henüz anlaşılmıyor , yarın akşam yükselip yükselmemesine göre belli olacak inşallah
![]()