Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana doktorum iğnenin etkisi kalmaz 12.günde demişti kan ver demişti ben de gidip kan vermiştim. Yarın dene bakalım iğnenin etkisi tamamen geçmiş olur zaten
Canım merhaba merak ettim test yaptın mı benimde bugun 9.günüm ve cok belirgin pozitif ama işte yalancı pozitiftir kesin. Kaç günden sonra dosdoğru pozitifi görebilirim (
Canım merhaba merak ettim test yaptın mı benimde bugun 9.günüm ve cok belirgin pozitif ama işte yalancı pozitiftir kesin. Kaç günden sonra dosdoğru pozitifi görebilirim (
Ben bugün adet oldum canım ya iğnenin 16. Günü 15. Günde kesin sonuç veriyo kanadada idrardaysa ama idrara pek güvenme derim cunku ben 14.Günde yaptım silik çıktı 2 gün geçsin kan veriyim dedim bugün adet oldum
Ağrılarım oluyo ama öyle dikkate alıncak gibi değil. Birde extra bugun lekelenme mi desem akıntı mı desem böyle pütürlü peçeteye silince toz gibi kahverengi bisey geldi
Ağrılarım oluyo ama öyle dikkate alıncak gibi değil. Birde extra bugun lekelenme mi desem akıntı mı desem böyle pütürlü peçeteye silince toz gibi kahverengi bisey geldi