• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 11. gün negatif gibi

kutupyildizi123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
110
22
13
32
Kızlar burada takip ediyorum konuyu ama tabii ki de benim de başıma geliyor. Çatlatma iğnesini yaptığım günü sayarsak bugünle beraber 11. gün 3 Haziran’da iğneyi vurdum. Dokuzuncu günde bariz silik çizgi görünüyordu. Bu sabah yaptığım testte hayalet çizgi görünüyor ya 5 dakika içinde çıkmıştır ama fotoğraf karesinde görünecek kadar görünmüyor desem yeridir umutlanmalı mıyım sizce :(

Kızlar burada takip ediyorum konuyu ama tabii ki de benim de başıma geliyor. Çatlatma iğnesini yaptığım günü sayarsak bugünle beraber 11. gün 3 Haziran’da iğneyi vurdum. Dokuzuncu günde bariz silik çizgi görünüyordu. Bu sabah yaptığım testte hayalet çizgi görünüyor ya 5 dakika içinde çıkmıştır ama fotoğraf karesinde görünecek kadar görünmüyor desem yeridir umutlanmalı mıyım sizce :(
IMG_4086.webp

11.gün o kadar zor görünüyordu ki belki kaçıncı fotoğrafta çıkmıştır yarın tekrar deneyip koyulaşmayı takip edin bence

Back
X