- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini ferah tut canım nasipte varsa olur sabah ilk idrar ile tekrarla istersen 12 13.gununde net sonucu alırsın zaten sonradan da pozitif gören çok olmuş okumuştum inşallah olur olmaz isede üzülme hiç bir sonra ki ay yeni bir umutKızlar merhaba bugün çatlatma iğnemde 11.gün test yaptım ama bilemedim çizgi var gibi yok gibi birde siz bakarmısınız![]()
İnşallah canım benim yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam artık umudumu yitirmek üzereyimİçini ferah tut canım nasipte varsa olur sabah ilk idrar ile tekrarla istersen 12 13.gununde net sonucu alırsın zaten sonradan da pozitif gören çok olmuş okumuştum inşallah olur olmaz isede üzülme hiç bir sonra ki ay yeni bir umut![]()
Benimde 2 sene oldu olsun nefes alıyoruz umut hep var psikoloji çok önemli umudunu yitirme elbet vardır bizimde bir yerde nasibimizİnşallah canım benim yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam artık umudumu yitirmek üzereyim2 seneden beri her ay hüsran
![]()
İnşallah canım rabbim büyükBenimde 2 sene oldu olsun nefes alıyoruz umut hep var psikoloji çok önemli umudunu yitirme elbet vardır bizimde bir yerde nasibimiz![]()
İnşallah 14. Gün pozitifi görürümBu test maalesef hiç bir anlam ifade etmiyor. 14. Gün sonuç neyse o.
Evet var burda.İnşallah 14. Gün pozitifi görürüm11. Gün negatif 14.gün pozitif gördükleriniz varmı acaba ?
Canım bende gördüm çizgiyi.bide sabah yap.Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemde 11.gün test yaptım ama bilemedim çizgi var gibi yok gibi birde siz bakarmısınız![]()
Yaa bende çok tereddütte kaldım canım sabah tekrar yapcam bakalım yine atarımCanım bende gördüm çizgiyi.bide sabah yap.
İşallah son ana kadar umudunu yitirme.Yaa bende çok tereddütte kaldım canım sabah tekrar yapcam bakalım yine atarım![]()
Cannm sonucun ne acaba merak ettimYaa bende çok tereddütte kaldım canım sabah tekrar yapcam bakalım yine atarım![]()
NegatiftiCannm sonucun ne acaba merak ettim
Bende kan verdim bu gün negatif.Negatifti
Bir daha ki sefere insallah