Çatlatma iğnesi 11. Gün

selihay

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
164
16
13
26
IMG_1639.webp
Kızlar 10. Gün evde test yaptım daha silikti 11. Gün yani bugün yaptım böyle çıktı duphaston da kullandım, iğnenin etkisi geçmiş midir

Eki Görüntüle 3408297 Kızlar 10. Gün evde test yaptım daha silikti 11. Gün yani bugün yaptım böyle çıktı duphaston da kullandım, iğnenin etkisi geçmiş midir
Merhaba , bende de iğnenin 10. 11. Ve 12. Günü testler böyle Çıkmıştı :) çok şükür 12. Gün kan verdiğimde 43,87 ile pozitif olduğunu öğrendim. Sonra gün aşırı da kanda takip ettim kimyasal olmadığından emin olmuştum . Hatta şuan 8+4 oldum. İnşallah rabbim sizede mucizenizle kavuşmayı nasip etsin . Yarın akşam bir kan vermenizde fayda var

Merhaba , bende de iğnenin 10. 11. Ve 12. Günü testler böyle Çıkmıştı :) çok şükür 12. Gün kan verdiğimde 43,87 ile pozitif olduğunu öğrendim. Sonra gün aşırı da kanda takip ettim kimyasal olmadığından emin olmuştum . Hatta şuan 8+4 oldum. İnşallah rabbim sizede mucizenizle kavuşmayı nasip etsin . Yarın akşam bir kan vermenizde fayda var
Ay inşallah insan ister istemez korkuyor emin olamıyor kan verdim bakalım nasıl çıkacak

Back
X