Çatlatma iğnesi 12. Gün kan testi negatif

ozgekk35

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
133
27
18
Merhabalar dün catlatma iğnemin 12. Günüydü kan testi verdim ve 0 çıktı doktorum 16. Günü kan vermemi söylemişti fakat ben 12 günü verdim. Sizce pozitife döner mi ya da süreç nasıl işliyor önce iğne etkisini vücuttan atıyor hcg sifirlaniyor eğer gebelikte varsa aynı anda daha sonra hcg artışı mi oluyor. Burda çok eski bir mesajda 13. Gün kanda negatif görüp de 15. Gün pozitif olan bı mesaj okudum da

Kan testi veren kimse yok mu acaba ya da bu konuda beni aydınlatacak biri
Benimde 12. Gün sonucum 2 çıktı bekliyorum sizin sonucunuz ne oldu ben 10. Gün lekelenme yaşadım yerleşme kanamasına benziyordu bugün 13. Günüm yarın ya da 15. Gün kan vericem tekrar

Benimde 12. Gün sonucum 2 çıktı bekliyorum sizin sonucunuz ne oldu ben 10. Gün lekelenme yaşadım yerleşme kanamasına benziyordu bugün 13. Günüm yarın ya da 15. Gün kan vericem tekrar
Benim de bugün iğne olduğum günü sayarsak 13. Günüm ama hiçbir test türünü yapmadım bekliyorum öyle daha önce klomenle kaldım ama kalp atışı olmadi 4 ay önce hayırlısı inşallah.

Sonucunuz ne cikti
Bugün sabah verdim kan yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç tabi gün içinde çok baktım ama gece 12de en son bakarken eğer çıkmadiysa bir daha bakmauacagim dedim eşime yarın kendisi sabahtan bakıp haber verecek bana ben sürekli 0 görmekten gerçekten psikolojik olarak çok yiprandim

Ben 11. Gün akşam bayıldım öyle olunca 12. Gün kan verdim ama 0 çıktı sonra 16. Güne kadar beklemek istedim bugün sabahtan verdim adetime daha 5 gün var bu arada yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Lütfen herkes birbirine dua etsin Allah'ım tez vakitte hayırlı evlatlar versin bize ve bu süreçte sabrımızı arttırsın inşallah ben sürekli dua ediyorum her e nabiza girdigimde inşallah inşallah diyerek korkarak giriyorum

Benim de bugün iğne olduğum günü sayarsak 13. Günüm ama hiçbir test türünü yapmadım bekliyorum öyle daha önce klomenle kaldım ama kalp atışı olmadi 4 ay önce hayırlısı inşallah.
Çok üzüldüm durumunuza kaybetmek kötü olmaması kötü beklemek kötü alkah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten insanın başına gelmeden anlamıyor bu durumlari

Çok üzüldüm durumunuza kaybetmek kötü olmaması kötü beklemek kötü alkah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten insanın başına gelmeden anlamıyor bu durumlari
Allah bu yolda çilesi dolmuslardan eylesin inşallah hepimizi.ben de çok korkuyorum negatifi görmekten bıktım yani. Gerçi pozitif görsem bile n sevinmem. Bunun sonundaki hüsranı da gördüm. Allah bir daha ne bana ne de başka birine yaşatmasın inşallah....

Ben 11. Gün akşam bayıldım öyle olunca 12. Gün kan verdim ama 0 çıktı sonra 16. Güne kadar beklemek istedim bugün sabahtan verdim adetime daha 5 gün var bu arada yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Lütfen herkes birbirine dua etsin Allah'ım tez vakitte hayırlı evlatlar versin bize ve bu süreçte sabrımızı arttırsın inşallah ben sürekli dua ediyorum her e nabiza girdigimde inşallah inşallah diyerek korkarak giriyorum
Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın sonucun çıkarsa bana da haber et

Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın sonucun çıkarsa bana da haber et
Merhaba canim sonucunuz ne oldu? Benimde asilamanin 9 gunu idrar testi negativ. Erken hamilelik testide yaptm oda negativ yarin kan analizi vermeyi dusunuyorum . Belirtilerimde vardi ama hepsi yok oldu suan hicbiseyim yok bi tek gogus agrim var. Tutmadigini dusunuyorum cok kotuyum suan 😔

Merhaba canim sonucunuz ne oldu? Benimde asilamanin 9 gunu idrar testi negativ. Erken hamilelik testide yaptm oda negativ yarin kan analizi vermeyi dusunuyorum . Belirtilerimde vardi ama hepsi yok oldu suan hicbiseyim yok bi tek gogus agrim var. Tutmadigini dusunuyorum cok kotuyum suan 😔
Hayırlısı olsun inşallah zamanı değil daha belki gecikiyorsa güzelleşiyor demek ben adet oldum maalesef femaraya başladım tekrar cuma günü de kontrole gidicem hakkımızda nasıl hayirliysa öyle olsun

Merhaba, kan testinizin sonucu ne oldu acaba? Ben de 17. günü bekleyemeyip 12. günü erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. 13. günü belki kanda çıkar diye kan testi verdim, o da negatif çıktı. Üstelik beklenen adetimin de başlangıç günüydü. Doktoruma sorunca daha erken, pozitife dönme ihtimali var hala, yılbaşından sonrayı bekleyip tekrar kan testi verin dedi. Ben ise tutmadığından emin gibiyim. Çünkü göğüs acım vardı çok ama geçti. 13. günde kahverengimsi hafif bir akıntı geldi ve regl sancısı gibi bir sancı oldu ve bugün 14. günde arada çoook hafif bir pembelik geliyor peçeteye silince. Bence regl olmaya çalışıyorum ama Progestan fitil kullandığım için kanamayı engelliyor. Bakalım, doktorumu dinleyip 17. günü bekleyeceğim yine de... Umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Back
X