Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 gun olmus qslinda igne etkisi gecmistir 2 gun sonra adet olmazsaniz tekrar verin15 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün ürolojiye gittim enfeksiyon olduğu için hap verecekti bende beta istettirdim belki hamileyimdir diye. Sonuç 2 çıktı iğnenin etkisi sürüyor galiba başına böyle bir şey gelen oldu mu
Ay çok teşekkür ederim cevap vermişsiniz13 gun olmus qslinda igne etkisi gecmistir 2 gun sonra adet olmazsaniz tekrar verin
Igne vuruldugun zaman adet tarihi gecersiz oluyo canim 14 16 gun arasinda adet oluyosunAy çok teşekkür ederim cevap vermişsiniznormal adet tarihim 6 Nisan ama çatlatma iğnesi vurulduğumuz için erken adet oluyoruz galiba
11. Gün öğrendim bende değerim 17 idi insllah gebesindir15 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün ürolojiye gittim enfeksiyon olduğu için hap verecekti bende beta istettirdim belki hamileyimdir diye. Sonuç 2 çıktı iğnenin etkisi sürüyor galiba başına böyle bir şey gelen oldu mu
Canım ilacın etkisi bitmiş normalde 2 çıkması negatif ama umarım negatif değildir 2 gün sonra birdaha test var artış yoksa negatiftir15 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün ürolojiye gittim enfeksiyon olduğu için hap verecekti bende beta istettirdim belki hamileyimdir diye. Sonuç 2 çıktı iğnenin etkisi sürüyor galiba başına böyle bir şey gelen oldu mu
Haftasonuna kadar olmam lazım o zamanIgne vuruldugun zaman adet tarihi gecersiz oluyo canim 14 16 gun arasinda adet oluyosun
İnşallah ama zannetmiyorum sancım var adet olacak gibi kaşığım batıyor sürekli11. Gün öğrendim bende değerim 17 idi insllah gebesindir![]()
Aynen öyle bakalım haftasonu geçsin olmazsam vereceğim kan ama negatif diye düşünüyorumCanım ilacın etkisi bitmiş normalde 2 çıkması negatif ama umarım negatif değildir 2 gün sonra birdaha test var artış yoksa negatiftir
Bisey sorucam bu adet olacakmis gibi agri ne zaman başladı sende benim iğneden sonra 6. Günüm bugün belim ve kasiklqrim tıpkı adetten 1 2 gün önceki haller gibi ağrı yapıyor gün saymak nasil zormuş yaaİnşallah ama zannetmiyorum sancım var adet olacak gibi kaşığım batıyor sürekli
Benim bir haftadır var adet olacağın zaman akıntın kurur ya gelmez yani çok az peçeteye silince falan geliyor benim adetim yakın değil galiba ama gerçekten çok zor ben Eylül ayında kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin demeyelim dedik eşimde asker olunca gelemiyor ya adet gününe denk geliyor ya adet biriminin ilk günleri yumurtayı tutturamıyorduk bir türlü inşallah isteyen herkes güzel haber alırBisey sorucam bu adet olacakmis gibi agri ne zaman başladı sende benim iğneden sonra 6. Günüm bugün belim ve kasiklqrim tıpkı adetten 1 2 gün önceki haller gibi ağrı yapıyor gün saymak nasil zormuş yaa
Amin canım aminnn ya bende de akıntı fazlalasmis durumda ve kasiklarimdaki şu batma hissi gecmiyor anlamiyorum ki ne olup bitiyor bekleyip gorucez artıkBenim bir haftadır var adet olacağın zaman akıntın kurur ya gelmez yani çok az peçeteye silince falan geliyor benim adetim yakın değil galiba ama gerçekten çok zor ben Eylül ayında kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin demeyelim dedik eşimde asker olunca gelemiyor ya adet gününe denk geliyor ya adet biriminin ilk günleri yumurtayı tutturamıyorduk bir türlü inşallah isteyen herkes güzel haber alır
Bende kesinn adet olucam dedim aynı adet agrisini bile yaşadım, umudunuzu kaybetmeyinİnşallah ama zannetmiyorum sancım var adet olacak gibi kaşığım batıyor sürekli
8.gun kanda 1.2 idi iğne etkisi bile yoktu tekrar pozitife dönme şansı varmıdır adetime 1 hafta 10 gün kadar var dahaCanım ilacın etkisi bitmiş normalde 2 çıkması negatif ama umarım negatif değildir 2 gün sonra birdaha test var artış yoksa negatiftir
Simdi döllenme olduktan sonra daha bebeğin tutulması bile 10 güne kadar sürüyormuş bunu yeni öğrendim yani iğneden yaklaşık 13 14 gün sonraya kadar hala bebek rahme yutunmamis olabiliyor ve bebek tutunduktan sonra hcg hormonunun ciddi artışlar baslar8.gun kanda 1.2 idi iğne etkisi bile yoktu tekrar pozitife dönme şansı varmıdır adetime 1 hafta 10 gün kadar var daha
Tabi kii var canim8.gun kanda 1.2 idi iğne etkisi bile yoktu tekrar pozitife dönme şansı varmıdır adetime 1 hafta 10 gün kadar var daha
Merhaba ne yaptınız ?Ay çok teşekkür ederim cevap vermişsiniznormal adet tarihim 6 Nisan ama çatlatma iğnesi vurulduğumuz için erken adet oluyoruz galiba
Adet oldum zaten biz denk getiremiyoruz eşim asker hep adete denk geliyor gelmesiMerhaba ne yaptınız ?