Çatlatma iğnesi 12. Gün kan

cennetama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
76
20
3
26
15 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün ürolojiye gittim enfeksiyon olduğu için hap verecekti bende beta istettirdim belki hamileyimdir diye. Sonuç 2 çıktı iğnenin etkisi sürüyor galiba başına böyle bir şey gelen oldu mu

15 martta çatlatma iğnesi vuruldum bugün ürolojiye gittim enfeksiyon olduğu için hap verecekti bende beta istettirdim belki hamileyimdir diye. Sonuç 2 çıktı iğnenin etkisi sürüyor galiba başına böyle bir şey gelen oldu mu
13 gun olmus qslinda igne etkisi gecmistir 2 gun sonra adet olmazsaniz tekrar verin

11. Gün öğrendim bende değerim 17 idi insllah gebesindir 😊

Canım ilacın etkisi bitmiş normalde 2 çıkması negatif ama umarım negatif değildir 2 gün sonra birdaha test var artış yoksa negatiftir

İnşallah ama zannetmiyorum sancım var adet olacak gibi kaşığım batıyor sürekli
Bisey sorucam bu adet olacakmis gibi agri ne zaman başladı sende benim iğneden sonra 6. Günüm bugün belim ve kasiklqrim tıpkı adetten 1 2 gün önceki haller gibi ağrı yapıyor gün saymak nasil zormuş yaa

Bisey sorucam bu adet olacakmis gibi agri ne zaman başladı sende benim iğneden sonra 6. Günüm bugün belim ve kasiklqrim tıpkı adetten 1 2 gün önceki haller gibi ağrı yapıyor gün saymak nasil zormuş yaa
Benim bir haftadır var adet olacağın zaman akıntın kurur ya gelmez yani çok az peçeteye silince falan geliyor benim adetim yakın değil galiba ama gerçekten çok zor ben Eylül ayında kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin demeyelim dedik eşimde asker olunca gelemiyor ya adet gününe denk geliyor ya adet biriminin ilk günleri yumurtayı tutturamıyorduk bir türlü inşallah isteyen herkes güzel haber alır

Benim bir haftadır var adet olacağın zaman akıntın kurur ya gelmez yani çok az peçeteye silince falan geliyor benim adetim yakın değil galiba ama gerçekten çok zor ben Eylül ayında kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin demeyelim dedik eşimde asker olunca gelemiyor ya adet gününe denk geliyor ya adet biriminin ilk günleri yumurtayı tutturamıyorduk bir türlü inşallah isteyen herkes güzel haber alır
Amin canım aminnn ya bende de akıntı fazlalasmis durumda ve kasiklarimdaki şu batma hissi gecmiyor anlamiyorum ki ne olup bitiyor bekleyip gorucez artık

Merhaba. Bu ay doktorumla Yumurta takibi yaptık. 24 Martta doktorum 1 adet 18.35 mm boyutunda yumurta gordu. Sadece letu isimli ilaci kullandim, yumurtamin buyumesi icin.
25 martta sabah 11 de catlatma ignesi ovitrelle vuruldum. 4 Nisan da yani igne vurulduktan sonra 10. Gun kan verdim. Beta hcg ( 0.848 ) cikti. Bu değere göre hamile değilim. Henüz regl olmadim. Doktorum 10 Nisan da yeniden kan vermemi soyledi. Bu şekilde bir durun yaşayan, ve hamile kalan var mı? Herkese bu gebelik yolunda kolaylıklar dilerim.

Canım ilacın etkisi bitmiş normalde 2 çıkması negatif ama umarım negatif değildir 2 gün sonra birdaha test var artış yoksa negatiftir
8.gun kanda 1.2 idi iğne etkisi bile yoktu tekrar pozitife dönme şansı varmıdır adetime 1 hafta 10 gün kadar var daha

8.gun kanda 1.2 idi iğne etkisi bile yoktu tekrar pozitife dönme şansı varmıdır adetime 1 hafta 10 gün kadar var daha
Simdi döllenme olduktan sonra daha bebeğin tutulması bile 10 güne kadar sürüyormuş bunu yeni öğrendim yani iğneden yaklaşık 13 14 gün sonraya kadar hala bebek rahme yutunmamis olabiliyor ve bebek tutunduktan sonra hcg hormonunun ciddi artışlar baslar

Back
X