- 25 Kasım 2020
- 93
- 45
- 38
- 32
- Konu Sahibi mariacarlos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederim :)Bana iğne etkisi gibi geldi. Pozitif olunca 12. Gün daha belirgin oluyordu bence.
Benmde bugün 12.gunum oncesind ebelirtilerim vardı ama smdi biseyim yok 2 3 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum sizin belirtileriniz varmıÇatlatma iğnesinde 12. Günüm idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı. İğnesinin etkisi midir acaba karar veremedim. (İlk idrarla yapmadım bu arada)
Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var bende . İğnenin etkisini doktor 12. Gün test yapabilirsin dedii o yüzden yaptım ama bilemiyorum bendeBenmde bugün 12.gunum oncesind ebelirtilerim vardı ama smdi biseyim yok 2 3 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum sizin belirtileriniz varmı
Pozitife dönebilir daha çok erken çünkü. Bundan sonra 12 ve 14. Gün tekrarlamanızı öneririm. Benim hiç negatife dönmediği için hala iğne etkisi mi diye düşünüyorumBenim de bugün çatlatma iğnesi sonrası 10. Günün ve negatif çıktı. İlaç etkisi geçmiş demek ki. Pozitife döner mi çok umutsuzum![]()
3-4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorumPozitife dönebilir daha çok erken çünkü. Bundan sonra 12 ve 14. Gün tekrarlamanızı öneririm. Benim hiç negatife dönmediği için hala iğne etkisi mi diye düşünüyorum
hafif çizgi gördüm iğnenin etkisi geçmiştir 13. gün aşağıdaki idrar testiyle öğrendimÇatlatma iğnesinde 12. Günüm idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı. İğnesinin etkisi midir acaba karar veremedim. (İlk idrarla yapmadım bu arada)
Hayırlı olsun :) inşallah etki geçmiştir benimdehafif çizgi gördüm iğnenin etkisi geçmiştir 13. gün aşağıdaki idrar testiyle öğrendimEki Görüntüle 2930116
Tekrar test verdiniz mi gerçekten pozitif mihafif çizgi gördüm iğnenin etkisi geçmiştir 13. gün aşağıdaki idrar testiyle öğrendimEki Görüntüle 2930116
şuan 15 haftalık hamileyimTekrar test verdiniz mi gerçekten pozitif mi
Ben az önce test yaptım 12. Günüm bugün tek çizgi çıktı hayali fln da yokşuan 15 haftalık hamileyim
Bende 12 günüm bugün test yaptım negatif ama dünden beri kırılır vücudum.tekrar değişir mi bilmiyorum ama tek net bir çizgi varBenim de bugün çatlatma iğnesi sonrası 10. Günün ve negatif çıktı. İlaç etkisi geçmiş demek ki. Pozitife döner mi çok umutsuzum![]()
3 4 gün sonra Kan verin benceBen az önce test yaptım 12. Günüm bugün tek çizgi çıktı hayali fln da yok
Merhaba benımde bu sekılde oldu 12.günüm ovıtrelle sonrası kaşık ağrım asır fazla adet olacakmışım gıbı sizde ne sekıl oldu gebe kaldınızmı çok gecmıs üstündenÇatlatma iğnesinde 12. Günüm idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı. İğnesinin etkisi midir acaba karar veremedim. (İlk idrarla yapmadım bu arada)