• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Hayır canım daha cok erken ama reglin 21.günü progestron hormonuma bakmaya gitdem ben yani cuma günü 29 agustosta yumurtanın catlatıp catlamadıgını takip etcek doktorum bakalım heycanla ben de bekliom vala daha cok var eeglin ne zaman senşin? Ben 2 -3 temmuz gibi olcam umarım olmam ama belirtim hic yok ya :/
5 eylül beklenen adet tarihim benim, umarım olmayız da güzel sonuçlar alırız :)

Hayır canım ben daha çok yeni deniyorum pcos var geçen ay Klomen + gonapeptyl vuruldum -o gün ovitrelle bulamamıştım sonrasında aldık dolapta beklettim- ama 20mm yumurtam dirençli çıkmış ve tek doz gonapeptyl iğne yetersiz kaldığı için catlamayıp kiste dönüşmüş 1 ay yasmin kullandım işte bugün kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu gördük şükürler olsun şimdi reglim perşembe günü klomene baslicam inşallah
Canım sen rahim filmi çektirdin mi bana da doktorum bu ay rahim filmi çektirmemi söyledi. Biraz korkuyorum nasıl sence

Canım sen rahim filmi çektirdin mi bana da doktorum bu ay rahim filmi çektirmemi söyledi. Biraz korkuyorum nasıl sence
Hayır canım çektirmedim bu ay da çatlatma iğnesi ile deneyeceğim 2. Kez eğer olmazsa doktor uygun görürse çektiririm ama, korkma bence bi kaç videoda saniyelik sızı olduğunu gördüm anestezili de yapıyorlar zaten

Hayır canım çektirmedim bu ay da çatlatma iğnesi ile deneyeceğim 2. Kez eğer olmazsa doktor uygun görürse çektiririm ama, korkma bence bi kaç videoda saniyelik sızı olduğunu gördüm anestezili de yapıyorlar zaten
Ben 1. Çatlatma sonrası olmayınca doktorum direk önerdi

Merhaba, kızlar ikinci kez çatlatma iğnesi oldum. Bu ay 16sında oldum şuan daha çok yeni ama sol kasığımda aralıklarla uzunca sızlama oluyor. Benimle aynı gün iğne olanlar birlikte takip edelim yardımlaşalım. Şuan 5. günümdeyim iğne olalı yani önceki iğne olmamada bu kadar sızlamamıştı. Sizce iğnenin etkisi mi ?
Merhabalar kızlar 28 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin vurulduğu gün sayarsak 7 günüm dayanamadım dün akşam test yaptım ama böyle çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi

Eklentiler

• _attachments_image-webp.3639431_.webp
    _attachments_image-webp.3639431_.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
Back
X