Çatlatma iğnesi 12. Gün

mariacarlos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
93
45
38
32
Çatlatma iğnesinde 12. Günüm idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı. İğnesinin etkisi midir acaba karar veremedim. (İlk idrarla yapmadım bu arada)

Eklentiler

• 8C2CC3B8-3B4F-48E3-B55D-3F628307F15E.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 626
Çatlatma iğnesinde 12. Günüm idrar testi yaptım ve bu şekilde çıktı. İğnesinin etkisi midir acaba karar veremedim. (İlk idrarla yapmadım bu arada)
Benmde bugün 12.gunum oncesind ebelirtilerim vardı ama smdi biseyim yok 2 3 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum sizin belirtileriniz varmı

Benmde bugün 12.gunum oncesind ebelirtilerim vardı ama smdi biseyim yok 2 3 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum sizin belirtileriniz varmı
Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var bende . İğnenin etkisini doktor 12. Gün test yapabilirsin dedii o yüzden yaptım ama bilemiyorum bende

Benim de bugün çatlatma iğnesi sonrası 10. Günün ve negatif çıktı. İlaç etkisi geçmiş demek ki. Pozitife döner mi çok umutsuzum
Pozitife dönebilir daha çok erken çünkü. Bundan sonra 12 ve 14. Gün tekrarlamanızı öneririm. Benim hiç negatife dönmediği için hala iğne etkisi mi diye düşünüyorum

Benim de bugün çatlatma iğnesi sonrası 10. Günün ve negatif çıktı. İlaç etkisi geçmiş demek ki. Pozitife döner mi çok umutsuzum
Bende 12 günüm bugün test yaptım negatif ama dünden beri kırılır vücudum.tekrar değişir mi bilmiyorum ama tek net bir çizgi var

Merhaba benımde bu sekılde oldu 12.günüm ovıtrelle sonrası kaşık ağrım asır fazla adet olacakmışım gıbı sizde ne sekıl oldu gebe kaldınızmı çok gecmıs üstünden

Eklentiler

• 8CAA4C36-B2EF-439C-96F3-5CF02839A782.webp
    93,2 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…