Bilgisi olan yok muMerhaba ben perşembe günü kan verdim iğnenin 13. Günü oluyor 7.32 çıktı. Bugünde yani iğnenin 15. Günü evde erken gebelik testi yaptım negatif gördüm. Sizce 13. Günü çıkan sonuç iğnenin etkisi olabilir mi? Eğer gebelik olsaydı kesin erken gebelik testinde çıkardı değil mi sonuçta iki gün geçti illa artmıştır yani olsaydı
İğne etkisi 14. Günde bitiyor diye biliyorum ama umarım sonradan yükselir değerinizMerhaba ben perşembe günü kan verdim iğnenin 13. Günü oluyor 7.32 çıktı. Bugünde yani iğnenin 15. Günü evde erken gebelik testi yaptım negatif gördüm. Sizce 13. Günü çıkan sonuç iğnenin etkisi olabilir mi? Eğer gebelik olsaydı kesin erken gebelik testinde çıkardı değil mi sonuçta iki gün geçti illa artmıştır yani olsaydı
18. Günümde 35 çıktı. Maalesef hala düşükİğne etkisi 14. Günde bitiyor diye biliyorum ama umarım sonradan yükselir değeriniz
Bence doktorunuza bi danışın çünkü gebeliğin ilk günleriyse o değer hiçte fena deil yükselebilir18. Günümde 35 çıktı. Maalesef hala düşük
İnşallah dediğiniz gibi olurBence doktorunuza bi danışın çünkü gebeliğin ilk günleriyse o değer hiçte fena deil yükselebilir
Banada dua edin bu ay çatlatma iğnesi oldum hala adetim gelmediİnşallah dediğiniz gibi olur
Tabi ederim inşallah her şey gönlünüzce olur :) kaç gün geciktinBanada dua edin bu ay çatlatma iğnesi oldum hala adetim gelmedi
5 gün umarım bu ay güzel haberler alırız ama erken gebelik testi negatif geldi ilk idrarla yapmamıştım yarın doktora gidecez dualarına benide katarsan mutlu olurumTabi ederim inşallah her şey gönlünüzce olur :) kaç gün geciktin
18.günümde 35 çıktı şuan 19 dayım. Adet günüde sayarsak 4 gün geciktim. Daha da takip etmek istemiyorum kimyasalsa zaten en fazla 1 haftaya adet olurumİğnenin etkisi kişiden kişiye değişir benim mesela iğnenin 8-9 günlerinden itibaren kaybolmaya başlıyor yani 9 gün kadar iğne etkisi kalıyor bende. Hcg gelirsek 13. Güne göre düşük çıkmış ama bunun daha adet geçmesi felan var beklemek lazım adet geçince zaten daha yüksek çıkacaktır gebelik varsa. Onun dışında kimyasal olan çok takip etmek gerekiyor bu durumda en geç 18. Gün adet olunuyor
İnşallah canım haber edersin dualarım seninle5 gün umarım bu ay güzel haberler alırız ama erken gebelik testi negatif geldi ilk idrarla yapmamıştım yarın doktora gidecez dualarına benide katarsan mutlu olurum
Hayırlısı olsun inşallah18.günümde 35 çıktı şuan 19 dayım. Adet günüde sayarsak 4 gün geciktim. Daha da takip etmek istemiyorum kimyasalsa zaten en fazla 1 haftaya adet olurum
Bugün doktora gittim test kan verdim sonuçlar yarın çıkçak ama 10 geçik test yaptım hepsi negatif çıktı bu ayda olmuycakk sanırım umudum kalmadıİnşallah canım haber edersin dualarım seninle
Çıktı mı kan sonucunuzBugün doktora gittim test kan verdim sonuçlar yarın çıkçak ama 10 geçik test yaptım hepsi negatif çıktı bu ayda olmuycakk sanırım umudum kalmadı
Bütün eski konuların altına yazmak zorunda mısınız ayrı bir konu açsanız ?Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat
Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu
7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama
5 martta ilişki oldu
6 Mart boş
7 Mart aşılama
8 Mart ilişki
9 Mart boş olarak geçirdik
Adet tarihim de en geç 22 Mart
7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin
6 Mart boş
7 Mart aşılama
8 Mart ilişki
9 Mart boş olarak geçirdik
Adet tarihim de en geç 22 Mart
7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin
Kızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim
Açtım profilime bakarsanız cevap alamadığım için bu şekilde ilgisi olan konuların altına yazdım, heyecanımdan yani. Yazınca ne oluyor ayrıca onu anlamadım ?Bütün eski konuların altına yazmak zorunda mısınız ayrı bir konu açsanız ?
Nerdeyse bütün eski konuları gündeme getirmişsiniz yeni güncel soru başlıkları sayenizde altlarda kalmış hangi konuya girsem siz varsınızAçtım profilime bakarsanız cevap alamadığım için bu şekilde ilgisi olan konuların altına yazdım, heyecanımdan yani. Yazınca ne oluyor ayrıca onu anlamadım ?
Konuların tarihlerine bakmadım aşılama olarak aratıp yazmak istedim , sizin için eski olabilir ama hiç eskimeyecek konu ve başlık bence :) ben burda yeniyim o yüzden cevap almayı bu şekilde uygun gördüm ve bence hiçbir mahsuru yok. Bana dediğiniz gibi görünmek istiyorsanız yeniden konu açınNerdeyse bütün eski konuları gündeme getirmişsiniz yeni güncel soru başlıkları sayenizde altlarda kalmış hangi konuya girsem siz varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?