Çatlatma iğnesi 13. Gün negatif

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız bugün 13. Günüm predictor yaptım negatif erken mi yaptım bilmiyorum
8-9-10. Günler silik çizgi gördüm. Bugün 11. Gün negatifti sanirim vücudum igne etkisini attı artık. Yarın 12. Günüm sabahtan tekrar test yapacağım. Ama 14 gün negatif görüp sonra pozitife dönen de çok var canım adet olana kadar umut var yani. Belirtilerin var mi ?

belirti yok 3 kere hamilelik geçirdim hiç birinde belirti olmamıştı dün adet olacak gibi kasıkta hafif ağrı var gibiydi ama bilmiyorum artık

Sisin sonucunuz nedir inşallah güzel bir sonuç alırsınız

Dün yine yaptım yok. Bugün iğnenin 15. Günü hala umut var mı bilmiyorum
Kan verseniZ daha iyi 1yada 2haftalik bile gösterir. idrar testi yaparsanız ancak 4haftalik sonra gösterir.
İnternete öyle yaziyo asagida
Hamileliğin erken döneminde yükselerek önce kanda sonra da idrarda tespit edilebilir hale gelen HCG hormonu, gebelik testlerinin pozitifleşmesine sebep olmaktadır.

Hayır ama hala adet olmadım bugün 16. Gün kaset test yaptım yine tek çizgi pazartesiye kadar bekleyeceğim adedime 4 gün var

Kizlae ben 12.gunu kan verdim 1.20. Cikti. Bugun 13.gunum sabah erken gebelik testinde silik cizgi gordum sizce umutlanmali miyim ? Belirtim de yok

Kizlae ben 12.gunu kan verdim 1.20. Cikti. Bugun 13.gunum sabah erken gebelik testinde silik cizgi gordum sizce umutlanmali miyim ? Belirtim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…