- 6 Haziran 2022
- 153
- 90
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kar tanesi0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kesinlikle varmı yokmu düsüncesi beklemek çok zor gerçektenBoşa ümit vermek istemem ama bana var gibi geliyor
Normalde 12 14 günde etkisi gidiyormuş
Bence verin kan testi kurtulun bu düşünceden yoksa zaman gecmiyor
Birkaç gün daha bekleyin bence. Etkisi 14 güne kadar devam edebiliyor çünkü. Rabbim gönlünüze göre versinEki Görüntüle 3210800 sizce hamilelik varmı bugün 13. Günü çatlatma ignesinin yarın test vermelimiyim yoksa bir kaç gün daha beklemelimiyim
Çok kararsız kaldım ne yapsam bilemedim bende bir an önce var yada yok öğrenmek istiyorumBirkaç gün daha bekleyin bence. Etkisi 14 güne kadar devam edebiliyor çünkü. Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Bence 2 güncük daha sabredin. İnşallah müjdeyi alırsınızÇok kararsız kaldım ne yapsam bilemedim bende bir an önce var yada yok öğrenmek istiyorum
Çok teşekkür ederim biraz daha Perşembe günü verim kan testiniBence 2 güncük daha sabredin. İnşallah müjdeyi alırsınız![]()
merhaba, hamileliginiz hayirli ugurlu olsun. Darisi basima olsun amin.Eki Görüntüle 3210800 sizce hamilelik varmı bugün 13. Günü çatlatma ignesinin yarın test vermelimiyim yoksa bir kaç gün daha beklemelimiyim
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olsun 10 15 dakika arası çıktı bunlar sanırım testten kaynaklı olarak diğer kaset testten yaptığımda bariz belirgin ikinci çizgi ilk damlatır damlatmaz çıktı 30 dakika içinde belirgin bir şekilde çıkıyorsa hatalı değildir bence 13. Güne kadar pozitif çıktı benim 14. Gün kan testi verdi 1000 in üzerinde çıktı değerimmerhaba, hamileliginiz hayirli ugurlu olsun. Darisi basima olsun amin.
acaba sizin bu testlerde kac dk icinde boyle cikti acaba? acaba 30 dk 1 saat sonra cikan test hatali midir diye merak ediyorumda ondan sordum. tesekkurler
Amin canim.Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olsun 10 15 dakika arası çıktı bunlar sanırım testten kaynaklı olarak diğer kaset testten yaptığımda bariz belirgin ikinci çizgi ilk damlatır damlatmaz çıktı 30 dakika içinde belirgin bir şekilde çıkıyorsa hatalı değildir bence 13. Güne kadar pozitif çıktı benim 14. Gün kan testi verdi 1000 in üzerinde çıktı değerim
İnşallah inşallah sanırım en baştan beri ikiz gebelikmis bugün öğrendim sasirdim bende kesenin birinin gelişmesi durmuş ondan dolayı o kadar yüksekmis değerim sanırımAmin canim.
Catlatma ignesinin 10. gunu ya canim cok umutlanamiyorum. Bakayim pazar gunu ogrenirim. InsAllah bende hamileyimdir hayirla ve saglikla uzun omruyle gelsin evlatlarimmmm
Size de kirkbin kere masALLAH bebise bak sen nasil yukselmisss![]()
Canım Allah karnındaki masumu sana sağlıkla kucağına aldırsın ve hayırlı evlat kılsın. Artık inan 1 -2 önemli değil diyor insan. Evladımız sağlıkla olsunda bakarsın 2. Si kendi gelir hayat bu :))İnşallah inşallah sanırım en baştan beri ikiz gebelikmis bugün öğrendim sasirdim bende kesenin birinin gelişmesi durmuş ondan dolayı o kadar yüksekmis değerim sanırım![]()
Kuzum klomen kulanip catlatma ignesi vurdun demi benim bugun sondu klomeni ictim yarindan sonra kontrolum var acaba ne gebi belirtiler yasadiniz yumurtalariniz kac ml olmustu ben asiri kasik agrisi cekiyorum ilk defa kulandimÇok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olsun 10 15 dakika arası çıktı bunlar sanırım testten kaynaklı olarak diğer kaset testten yaptığımda bariz belirgin ikinci çizgi ilk damlatır damlatmaz çıktı 30 dakika içinde belirgin bir şekilde çıkıyorsa hatalı değildir bence 13. Güne kadar pozitif çıktı benim 14. Gün kan testi verdi 1000 in üzerinde çıktı değerim
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olsun 10 15 dakika arası çıktı bunlar sanırım testten kaynaklı olarak diğer kaset testten yaptığımda bariz belirgin ikinci çizgi ilk damlatır damlatmaz çıktı 30 dakika içinde belirgin bir şekilde çıkıyorsa hatalı değildir bence 13. Güne kadar pozitif çıktı benim 14. Gün kan testi verdi 1000 in üzerinde çıktı değerim
Canim sende ne gibi belirtiler oldu bende cuma kontrole gidicem klomenin son gunu bugun asiri kasik agrisi sislik var sizin kac ml olmustu muaynede yumurtalarinizAmin canim.
Catlatma ignesinin 10. gunu ya canim cok umutlanamiyorum. Bakayim pazar gunu ogrenirim. InsAllah bende hamileyimdir hayirla ve saglikla uzun omruyle gelsin evlatlarimmmm
Size de kirkbin kere masALLAH bebise bak sen nasil yukselmisss![]()
Benim tüp bebekti canım. İğneler oldum ben. Çatlatma iğnesinden 2 gün evvel ölçülmüştü. 14,8-13,8-14,8 di. Bunun üzerine 2 gün daha iğne olup gece çatlatma iğnesi oldum.Canim sende ne gibi belirtiler oldu bende cuma kontrole gidicem klomenin son gunu bugun asiri kasik agrisi sislik var sizin kac ml olmustu muaynede yumurtalariniz
Ay hadi hayirlisi olsunBenim tüp bebekti canım. İğneler oldum ben. Çatlatma iğnesinden 2 gün evvel ölçülmüştü. 14,8-13,8-14,8 di. Bunun üzerine 2 gün daha iğne olup gece çatlatma iğnesi oldum.
Yumurtalar büyüdükçe şeffaf akıntı oluyor, yumurtalıkta ağrı, kasık ağrısı, bazen bacağa vuran ağrı vardı. Çatlatma iğnesi göğüslerimde acayip sızlama yaptı.
canim insAllah hayirlisi saglikli sekilde evladim olur. Sana da bol sans canim. Sende kavusursun dilerim evladinaAy hadi hayirlisi olsun![]()
Amin canim insalah bakalim cuma gunu belli olucak hersey insalah buyume vardi igneye gerek kalamzcanim insAllah hayirlisi saglikli sekilde evladim olur. Sana da bol sans canim. Sende kavusursun dilerim evladina
Çok teşekkür ederim kesinlikle öyle sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız inşallahCanım Allah karnındaki masumu sana sağlıkla kucağına aldırsın ve hayırlı evlat kılsın. Artık inan 1 -2 önemli değil diyor insan. Evladımız sağlıkla olsunda bakarsın 2. Si kendi gelir hayat bu :))