Çatlatma iğnesi 13. Gün

Kuzum klomen kulanip catlatma ignesi vurdun demi benim bugun sondu klomeni ictim yarindan sonra kontrolum var acaba ne gebi belirtiler yasadiniz yumurtalariniz kac ml olmustu ben asiri kasik agrisi cekiyorum ilk defa kulandim
Ben gonal f kullandım onunla bile zor gelişti iki tane sağda ve solda 20 mm kadar olmuştu çatlatma iğnesi vurduğumda yumurtlama belirtisi olarak önce su gibi akintim oldu sonra çok yoğun şeffaf akıntım oldu ayrca kasıklarımda biraz ağrı ve sişlik oldu hissedilir derecede inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın ALLAHİM isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu 🥰

Ben gonal f kullandım onunla bile zor gelişti iki tane sağda ve solda 20 mm kadar olmuştu çatlatma iğnesi vurduğumda yumurtlama belirtisi olarak önce su gibi akintim oldu sonra çok yoğun şeffaf akıntım oldu ayrca kasıklarımda biraz ağrı ve sişlik oldu hissedilir derecede inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın ALLAHİM isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu 🥰
Amin insalah bakalim cuma gunu insalah buyume vardir 😊🤲

Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin olsun 10 15 dakika arası çıktı bunlar sanırım testten kaynaklı olarak diğer kaset testten yaptığımda bariz belirgin ikinci çizgi ilk damlatır damlatmaz çıktı 30 dakika içinde belirgin bir şekilde çıkıyorsa hatalı değildir bence 13. Güne kadar pozitif çıktı benim 14. Gün kan testi verdi 1000 in üzerinde çıktı değerim
Canim sana haber vermek istedim. Bu sabah test yaptim bembeyaz yani oyle beyaz ki acimamis bana, hayalet cizgi bile yok.... 3 gun 2 tane embriyoydu.

Back
X