• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 14. Gün beta hcg değeri

dgavtnsvrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba
28 martta çatlatma iğnesi oldum. 9. 10 ve 11. Günlerde negatifti gördüm. 12. Gün silik çizgiyle ilk pozitifi de gördüm. 13. Yani dün Gün gidip kan verdim değerim 8 di. Dayanamadım bugün de gittim düşecek mi diye 9.37 ye çıkmış. Böyle olup yükselişe devam eden oldu mu onu merak ediyorum deneyimi olan birileri varsa çok mutlu olurum pazartesi testi tekrarlayacağım ama çok kaygılıyım.

12. Güne kadar iğne etkisi geçmiş oluyor sanırım gebelik var 2. Günde bir vererek takip edersen daha iyi olur şimdiden hayırlı olsun 🥰

12. Güne kadar iğne etkisi geçmiş oluyor sanırım gebelik var 2. Günde bir vererek takip edersen daha iyi olur şimdiden hayırlı olsun 🥰
Çok teşekkür ederim:) Evet etkisi geçti zaten bu gerçek hcg biliyorum ama bu kadar az değerden yükselen var mı onu çok merak ediyorum çünkü 14. Gün insanların değerleri 50-100 gibi çıkıyor genelde

Çok teşekkür ederim:) Evet etkisi geçti zaten bu gerçek hcg biliyorum ama bu kadar az değerden yükselen var mı onu çok merak ediyorum çünkü 14. Gün insanların değerleri 50-100 gibi çıkıyor genelde
Benim 12. Günde değerim 31 di sonra 2 kat arttı değerin kaç çıktığı önemli değil onemli olaň 2 kat artmasi çok yeni oldugu için değer düşük olabilir endişe etmeyin

Merhaba
28 martta çatlatma iğnesi oldum. 9. 10 ve 11. Günlerde negatifti gördüm. 12. Gün silik çizgiyle ilk pozitifi de gördüm. 13. Yani dün Gün gidip kan verdim değerim 8 di. Dayanamadım bugün de gittim düşecek mi diye 9.37 ye çıkmış. Böyle olup yükselişe devam eden oldu mu onu merak ediyorum deneyimi olan birileri varsa çok mutlu olurum pazartesi testi tekrarlayacağım ama çok kaygılıyı
Belirtileriniz nelerdi acaba

Hiçbir belirtim yoktu ben her gün test yaparak takip ettim. Kimyasal gebelikle sonuçlandı zaten. Umarım sizin

Hiçbir belirtim yoktu ben her gün test yaparak takip ettim. Kimyasal gebelikle sonuçlandı zaten. Umarım sizin pozitif olsun 🤍
Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️hiç üzülmeyin asla çok teşekkür ederim ama benim bugün iğne gününü saymasak 9 günüm sayarsak 10 bugün erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm 🥲

Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️hiç üzülmeyin asla çok teşekkür ederim ama benim bugün iğne gününü saymasak 9 günüm sayarsak 10 bugün erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm 🥲
Çok teşekkür ederim🤍 üzülmeyin ben 8 den 11 güne kadar negatif gördüm 12. Gün silik çıkmıştı umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏼

Merhaba
28 martta çatlatma iğnesi oldum. 9. 10 ve 11. Günlerde negatifti gördüm. 12. Gün silik çizgiyle ilk pozitifi de gördüm. 13. Yani dün Gün gidip kan verdim değerim 8 di. Dayanamadım bugün de gittim düşecek mi diye 9.37 ye çıkmış. Böyle olup yükselişe devam eden oldu mu onu merak ediyorum deneyimi olan birileri varsa çok mutlu olurum pazartesi testi tekrarlayacağım ama çok kaygılıyım.
Mer
Üzülmeyin her şerde hayır vardır inşallah diğer ay sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız rica etsem silik çıkan testlerinizi fotoları varsa atarmısınız benimkiler de silikte
benim silik yok ki beyaz çizgi gibiydi
Kaç dakika da çıktı canım ondan sonra testi tekrarladın mi sanırım gittikçe pembeleşip belirginleşicek
5 dakika beklemiyorum üzülüyorum atıyorum 🥹🥹

Üzülmeyin her şerde hayır vardır inşallah diğer ay sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız rica etsem silik çıkan testlerinizi fotoları varsa atarmısınız benimkiler de silikte
Tabiki ekliyorum

Eklentiler

• 218a58d6-3491-43ea-9cc5-0e5000543c2b.webp
    218a58d6-3491-43ea-9cc5-0e5000543c2b.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 99
Back
X