Çatlatma iğnesi 14. gün beta sonucu

Ugurum3819

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
93
21
8
37
Herkese merhaba. Çatlatma iğnesinin 14. günü bugün. 12-13 ve 14. Günler gebelik testinde hep hayalet silik çizgi vardı. Bugün kan verdim beta 14,13 çıktı. Adetime 2 gün var. Sizce yükselir mi?

Herkese merhaba. Çatlatma iğnesinin 14. günü bugün. 12-13 ve 14. Günler gebelik testinde hep hayalet silik çizgi vardı. Bugün kan verdim beta 14,13 çıktı. Adetime 2 gün var. Sizce yükselir mi?
Yukselir kuzum benim de 27 cikmisti catlatma ignesinin14. Gunu daha sonra yukseldi

Hanımlar merhaba 29 Mayıs tarihinde ovitrelle iğne vuruldum bugün 7. Günüm ama 7 gündür hiçbir belirti yaşamadım ne sancı ne göğüs ağrısı testlerim iğnenin etkisi ile pozitif çıkıyor ama belirti yaşamamak garip geldi aranızda belirti yaşamadan gebe kalan var mı ?

Merhaba tahlil yaptirdi ismi sonucunu n çıktı bende 2 haziran ovitrelle cqtlatma ignesi oldum

Merhaba tahlil yaptirdi ismi sonucunu n çıktı bende 2 haziran ovitrelle cqtlatma ignesi oldum
Kan testi vermedim henüz 12 ve 13. Güne kadar hep pozitifti 12-13. Günler negatif oldu bugün 14. Gün yaptığım testte gölge gibi belli belirsiz var gibi ama emin olamıyorum sabah tekrar kaset test yapacağım umarım koyulaşır testim çantamda biraz kirlenmiş ama resmini atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…