Çatlatma iğnesi 14 gün

Blc sevval123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
48
Kızlar merhaba dün de konu açmıştım geçen ay çatlatma iğnesi olduğumda 11 gün negatifi görmüştüm bu ay dün 13 günde test yapmıştım silik bir şekilde görünüyordu gölge şeklindeydi saatler sonra griye dönmüştü atacağım onuda resmini bugün tekrar Sabah ilk idrarla test yaptığımda yine aynı şekilde silik çıkmıştı birkaç saat sonra o silik çizgi biraz pembemsi olmuş ama iğne etkisi olabilir mi normalde iğnenin 14 günü regl olurum ama bugün olmadım belirti olarak da göğüs hassasiyetimiz zaten vardı her ay olur mide ekşimesi var geçen ay klomen kullanmıştım bu ay femara Bir de kızlar aslında çok belli telefonda çektiğim zaman ama buraya yüklediğimde biraz bozuk çıkıyor

Eklentiler

• 1000124489.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 417
  • 1000124520.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 412
Son düzenleme:
2 gün sonra tekrarlayın testi bence regl olmazsanız

Canım pozitif görünüyor. Bence gebelik var eğer test güvenilirse

Sonuç nedir inşallah istediğiniz gibi olmuştur

Merhaba bende çatlatma iğnesinin 14. Günündeyim bugün test yaptım negatif ti tekrardan pozitif olma şansı varmı sizce

Benim de bugün 15.günüm , regli olmadım ama belirtilerim olduğu için test yapmak bile gelmedi içimden. Muhtemelen 3 ay visanne yolunu seçeceğim, en azından psikolojim rahatlar biraz, kistlerim küçülür yeniden denerim

Kızlar iğneden sonra 11.gin pozitif çıktı silik bir sekilde sizce var mıdır

Kızlar iğneden sonra 11.gin pozitif çıktı silik bir sekilde sizce var mıdır
Aşkım umudunu kırmak istemiyorum ama benim daha önce de çatlatma iğnesi vurdurduğumda 11 gün pozitif çıkmıştı en doğru sonuç 13 gün bence kaset test miydi

Aşkım umudunu kırmak istemiyorum ama benim daha önce de çatlatma iğnesi vurdurduğumda 11 gün pozitif çıkmıştı en doğru sonuç 13 gün bence kaset test miydi
Allah'ın cezaları devlet hastanesi kan almıyor yoksa belli olacak da ben daha önce de yaptırdım ama hiç çıkmıyordu

Allah'ın cezaları devlet hastanesi kan almıyor yoksa belli olacak da ben daha önce de yaptırdım ama hiç çıkmıyordu
Vallahi aşkım bana da almıyor dediler de ben gittim ben dedim kan vermek istiyorum dedim gebelik için dedim ağrım var dedim zaten dedim doktorum da dedim bu tarihlerde kan vermemi söylemişti dedim tedavi görüyorum dedim o şekilde verdirdim

Yani daha önce gebelik testi yaptığında bugünlerde çift çizgi çıkmıyor muydu teslim bir fotoğrafını atar mısın ya da elinde bir test varsa bence bugün tekrarla çünkü varsa çıkar

Bende soyledim hastanenin HCG sistemi çalışmıyor denildi özel klinikte vereceğim

`