Çatlatma iğnesi 15. Gün

elt_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
15
0
86
Arkadaşlar merhaba 13 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum, sağda tek yumurta 20 mm idi. Bugün test günü hariç 15. Gün sabah test yaptım negatif çıktı, tecrübesi olan varsa fikir verebilir mi bugünden sonra pozitif olma şansı var mı? Birkaç gündür çok yoğun kasık ağrım var

Merhaba canım seninle aynı durumdayız ben de 13 Ağustos'ta çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesi hariç 15 günüm 10 11 gün ne kadar çıktı 8 9 da hafif silik çizgi çıktı dün ve 2 gün önce kahverengi leke gibi akıntı geldi ama hala test yapmadım yere eğilip bir şey aldım sana kasıklarıma kramp giriyor yarın addet günüm

inşallah işe yaramıştır canım belki yerleşme kanamasıdır doktorun progestan vermiş miydi sana da

Benim seninle aynı ne durumdasın

Benim seninle aynı ne durumdasın
Yarın addet günüm bakalım belirti yok
Gün içinde yere eğilince kramp giriyor kasıklarıma onun dışında bir belirtim yok sadece şunu fark ettim ben sigara kullanan bir insanım sigara içtiğimde boğazda acı bir tat geliyor normalde olmaz

inşallah işe yaramıştır canım belki yerleşme kanamasıdır doktorun progestan vermiş miydi sana da
Hayır canım doktorun bana çoklu gebelik yani ikiz üçüz olabilir diye o iğne vermedi ama ben kendim alıp vurdum 24 saat ve 36 saat ilişki oldu bakalım nasip

Hayır kahveyi akıntım bugün yine devam etmeye başladı büyük ihtimalle adet olacağım ama kist oluşmuş çatlama iğnesinden dolayı ya da klomen den dolayı

Hayalet çizgi var gibi zar zor görünüyor ama sonradan çıkan bir çizgi maalesef tutmadı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…