Arkadaşlar merhaba 13 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum, sağda tek yumurta 20 mm idi. Bugün test günü hariç 15. Gün sabah test yaptım negatif çıktı, tecrübesi olan varsa fikir verebilir mi bugünden sonra pozitif olma şansı var mı? Birkaç gündür çok yoğun kasık ağrım var
Merhaba canım seninle aynı durumdayız ben de 13 Ağustos'ta çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesi hariç 15 günüm 10 11 gün ne kadar çıktı 8 9 da hafif silik çizgi çıktı dün ve 2 gün önce kahverengi leke gibi akıntı geldi ama hala test yapmadım yere eğilip bir şey aldım sana kasıklarıma kramp giriyor yarın addet günüm
Merhaba canım seninle aynı durumdayız ben de 13 Ağustos'ta çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesi hariç 15 günüm 10 11 gün ne kadar çıktı 8 9 da hafif silik çizgi çıktı dün ve 2 gün önce kahverengi leke gibi akıntı geldi ama hala test yapmadım yere eğilip bir şey aldım sana kasıklarıma kramp giriyor yarın addet günüm
Yarın addet günüm bakalım belirti yok
Gün içinde yere eğilince kramp giriyor kasıklarıma onun dışında bir belirtim yok sadece şunu fark ettim ben sigara kullanan bir insanım sigara içtiğimde boğazda acı bir tat geliyor normalde olmaz
Hayır canım doktorun bana çoklu gebelik yani ikiz üçüz olabilir diye o iğne vermedi ama ben kendim alıp vurdum 24 saat ve 36 saat ilişki oldu bakalım nasip
Hayır canım doktorun bana çoklu gebelik yani ikiz üçüz olabilir diye o iğne vermedi ama ben kendim alıp vurdum 24 saat ve 36 saat ilişki oldu bakalım nasip