Merhaba canım öncelikle temmuz ayında çatlatma iğnesi hamile kalmış biri olarak bütün dualarım bugün seninle 15 Temmuz’da ben çatlatma iğnesi olmuştu ondan önceki yumurta büyüklüğü 19 mmydi sonrasında dayanamadım ve dokuzuncu günü test yaptım direk kan testi ama tabii ki negatif çıktı bir çıkmıştı gebelik yok demek doktorum bir 14:15 gün geçmesi gerekiyor hatta o bile erken çünkü bazen geç döllenme olabiliyor bir sürü durum olabiliyor demiş işte kafandan bu düşünceye at ve bekle demişti şu anda hamileysen bile vücudun beta hCG salgılanıyor çünkü o anda muhtemelen vitamin daha sperm ve yumurta buluştuysa muhtemelen yumurta kanalındadır bu da senin vücudunda beta Hcg salgılama dolayısıyla yaptığın o idrar testleri de bunu gösteriyor tabii ki negatif çıkar o yüzden bence 5 6 gün kafandan bu düşünceyi at sonrasında bir hafta sonra kan tahlili ver orada zaten net sonuç anlaşılır beşten küçükse gebelik yok ama artabilir beşten büyükse gebelik var zaten dediğim gibi mesela belki şu anda da lenecek belki yarın dölen yumurtan geç döllenme de olabilir çatlat midesini vurduk diye hemen hamile kalıyoruz o gün benim geç döllenme olmuş mesela ilk kan tahlili verdiğimde değerimi 1.54 bu ay da olmadı deyip umudumu yitirmiştim sonrasında inanılmaz kas ağrım devam etti ama bu iğneden de oluyor sonrasında tekrar yaptırdığımda sonucum 73’tü sonra zaten sürekli iki katına çıkmaya başladı