Doğuma Hazırlık Catlatma ignesi 17.gun idras testi pozitive kan testi negatif ;(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emine525252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
58
19
3
37
Arkadaşlarmesajimi okuyan herkese merhaba catlatma ignesi sonrasi 17.gunum erken gebelik testi pozitive cikti hemen kan verdim fakat kan sonucu 0.280 şok oldum igne etkisi 17.gune kadar devam eder mi

İdrarda varsa kanda daha yüksek çıkmalı.bence idrar testi bozuktur. Kan testi bozuk olamaz

Arkadaşlarmesajimi okuyan herkese merhaba catlatma ignesi sonrasi 17.gunum erken gebelik testi pozitive cikti hemen kan verdim fakat kan sonucu 0.280 şok oldum igne etkisi 17.gune kadar devam eder mi
Canım en net kan testidir biliyorsun gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Birde erken gebelik testi ise iğnenin etkisini de almış olabilir

Canım en net kan testidir biliyorsun gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Birde erken gebelik testi ise iğnenin etkisini de almış olabilir
Evet hep erken gebelik testi yaptım ilk catlatma ignesinde 12.gunde bile negatif çıkıyor du ama bu ay 17.gunde de 2.cizgi çıkınca bu defa oldu herhalde dedim bu sabah 18.gunum bu sabahta hala 2.cizgi çıkıyor

Back
X