Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif çıkacak korkusuyla bekliyeyim dedim ama sanırım dayanamayacağımElinizde varsa test yapın isterseniz üzerinden yeterince zaman geçmiş
Elinizde varsa test yapın isterseniz üzerinden yeterince zaman geçmms
Mrb ben kasımın onunda çatlatma iğnesi oldum üzerinden 17 gün geçti ve bugün kan tahlili yaptırdım 98, 8 çıktı sizce hamilemiyim?
Mrb sonuç nedir yaptınız mı testMerhaba
Catlatma iğnesi olalı bugün 18.günüm. adetime 3 gün var. Hamilelik testi ne zaman yapilmali ? Bu durumda olan var mı?
Merhaba ; evet yaptım çok şükürler olsun ki hamileyim :) Darısı tümm isteyenlere olsun inşallahhMrb sonuç nedir yaptınız mı test
Ayyy gözünüz aydınnn darısı bizlere olsun inşallahhhhMerhaba ; evet yaptım çok şükürler olsun ki hamileyim :) Darısı tümm isteyenlere olsun inşallahh
aminnn inşallahh Allah bizi sağlıkla kavuştursun sizlerede tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh :)Ayyy gözünüz aydınnn darısı bizlere olsun inşallahhhhsağlıkla büyüsün bebişiniz
![]()
Catlatma ignesi vurunca üstünden 15 gün geçmesi mi gerekiyor birde adet tarihinde mi adet olunuyor hayirli olsun bu aradaMerhaba ; evet yaptım çok şükürler olsun ki hamileyim :) Darısı tümm isteyenlere olsun inşallahh
Şuan bende sizi le aynı durumdayım reglm 16 aralıkta catlatma ignesinin üstünden 17 gün geçti şimdi ne yapmaliyim bilemiyorum.Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz
Gebe olabilir misiniz test yaptınız miŞuan bende sizi le aynı durumdayım reglm 16 aralıkta catlatma ignesinin üstünden 17 gün geçti şimdi ne yapmaliyim bilemiyorum.
Cesaretim yok yapmaya her ay negatif görmekten korkuyorum regl geçmesini bekleyeceğim inşallah keşke olsamGebe olabilir misiniz test yaptınız mi![]()
Ben yerinde olsam bir dakika duramazdım çünkü senin adetin gecikmişCesaretim yok yapmaya her ay negatif görmekten korkuyorum regl geçmesini bekleyeceğim inşallah keşke olsam
İğneden sonra 14. Gün adet gününCesaretim yok yapmaya her ay negatif görmekten korkuyorum regl geçmesini bekleyeceğim inşallah keşke olsam
İşte adetim 16 Aralık ya ada 18 Aralık oluyorum şimdi catlatma ignesine göre mi adet olunuyor onu anlayamadımBen yerinde olsam bir dakika duramazdım çünkü senin adetin gecikmiş
İşte kist olunca geçiştiriyorum oda daha önce kıstım oluştu gecikme yaşadım yine aynı durumu yaşamaktan korkuyorumİğneden sonra 14. Gün adet günün
Evet ıgneye göre adet olunuyorİşte adetim 16 Aralık ya ada 18 Aralık oluyorum şimdi catlatma ignesine göre mi adet olunuyor onu anlayamadım