Çatlatma iğnesi 18.günü

Seyma1963

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
82
26
8
Merhaba
Catlatma iğnesi olalı bugün 18.günüm. adetime 3 gün var. Hamilelik testi ne zaman yapilmali ? Bu durumda olan var mı?

Elinizde varsa test yapın isterseniz üzerinden yeterince zaman geçmiş

Mrb ben kasımın onunda çatlatma iğnesi oldum üzerinden 17 gün geçti ve bugün kan tahlili yaptırdım 98, 8 çıktı sizce hamilemiyim?

Merhaba ; evet yaptım çok şükürler olsun ki hamileyim :) Darısı tümm isteyenlere olsun inşallahh
Catlatma ignesi vurunca üstünden 15 gün geçmesi mi gerekiyor birde adet tarihinde mi adet olunuyor hayirli olsun bu arada

Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz

Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz
Şuan bende sizi le aynı durumdayım reglm 16 aralıkta catlatma ignesinin üstünden 17 gün geçti şimdi ne yapmaliyim bilemiyorum.

Back
X