- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Sizin durum nedir şimdi kaç gün oldu sizindeEvet ıgneye göre adet olunuyor
Ben gebeyim adet günüme 1 gün kaldiSizin durum nedir şimdi kaç gün oldu sizinde
Hayirli olsun darısı benim başıma inşallahBen gebeyim adet günüme 1 gün kaldi
IinsallahhhhHayirli olsun darısı benim başıma inşallah
Merhaba ; Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasında adet olunması gerekiyor 1-2 gün geçebiliyormuş o yüzden genelde 15-16.günde test yaptırın diyor doktorlarCatlatma ignesi vurunca üstünden 15 gün geçmesi mi gerekiyor birde adet tarihinde mi adet olunuyor hayirli olsun bu arada
Benim 19 gün oldu hala regl olmadım testte yapmaya korkuyorumMerhaba ; Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasında adet olunması gerekiyor 1-2 gün geçebiliyormuş o yüzden genelde 15-16.günde test yaptırın diyor doktorlar
Şuan bende sizi le aynı durumdayım reglm 16 aralıkta catlatma ignesinin üstünden 17 gün geçti şimdi ne yapmaliyim bilemiyorum.
Merhaba bence test yapın benim çatlatma iğnesi olduktan 14 günü bekledim üstüne adetime 1 hafta vardı diye bekledim ama meğerse hamileymişim inşallahh sizinde öyledirKızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz
herhangi bir belirtiniz var mı ? ben adet olacağım sandım ama tavuktan tiksinmiştim meselaBenim 19 gün oldu hala regl olmadım testte yapmaya korkuyorum
hamileyimm:)Merhaba bence test yapın benim çatlatma iğnesi olduktan 14 günü bekledim üstüne adetime 1 hafta vardı diye bekledim ama meğerse hamileymişim inşallahh sizinde öyledir
Insallah Benim regl 16 18 Aralık gibi oluyorum genelde bende gecikmesi bekleyeceğim olmazsam pazartesi doktora gideceğimMerhaba bence test yapın benim çatlatma iğnesi olduktan 14 günü bekledim üstüne adetime 1 hafta vardı diye bekledim ama meğerse hamileymişim inşallahh sizinde öyledir
Kasık agrim var karın alt kısmından batma oluyor bende Türk kahvesi içerdim geçen içtim iki defa dibine kadar içemedim bir yudum aldım midem bulandı içemedimherhangi bir belirtiniz var mı ? ben adet olacağım sandım ama tavuktan tiksinmiştim mesela
inşallah adet olmazsın ve bebiş vardır :)Insallah Benim regl 16 18 Aralık gibi oluyorum genelde bende gecikmesi bekleyeceğim olmazsam pazartesi doktora gideceğim
Amin inşallah :)inşallah adet olmazsın ve bebiş vardır :)
ay inşallah bebiş vardırrrr :) hamileliğin ilk belirtileri çok benziyor adetle insan ayırt edemiyor. ama bana sizden güzel haberler gelecek gibi geldiKasık agrim var karın alt kısmından batma oluyor bende Türk kahvesi içerdim geçen içtim iki defa dibine kadar içemedim bir yudum aldım midem bulandı içemedim
Amin inşallah çok tsk ederim :)ay inşallah bebiş vardırrrr :) hamileliğin ilk belirtileri çok benziyor adetle insan ayırt edemiyor. ama bana sizden güzel haberler gelecek gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?