Çatlatma iğnesi 18.günü

Ben yinede adet tarihinin geçmesini bekleyeceğim geçince pazartesi doktoruma gideceğim

Catlatma ignesi vurunca üstünden 15 gün geçmesi mi gerekiyor birde adet tarihinde mi adet olunuyor hayirli olsun bu arada
Merhaba ; Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasında adet olunması gerekiyor 1-2 gün geçebiliyormuş o yüzden genelde 15-16.günde test yaptırın diyor doktorlar

Merhaba ; Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasında adet olunması gerekiyor 1-2 gün geçebiliyormuş o yüzden genelde 15-16.günde test yaptırın diyor doktorlar
Benim 19 gün oldu hala regl olmadım testte yapmaya korkuyorum

Şuan bende sizi le aynı durumdayım reglm 16 aralıkta catlatma ignesinin üstünden 17 gün geçti şimdi ne yapmaliyim bilemiyorum.
Merhaba bence test yapın benim çatlatma iğnesi olduktan 14 günü bekledim üstüne adetime 1 hafta vardı diye bekledim ama meğerse hamileymişim inşallahh sizinde öyledir

Merhaba bence test yapın benim çatlatma iğnesi olduktan 14 günü bekledim üstüne adetime 1 hafta vardı diye bekledim ama meğerse hamileymişim inşallahh sizinde öyledir
Insallah Benim regl 16 18 Aralık gibi oluyorum genelde bende gecikmesi bekleyeceğim olmazsam pazartesi doktora gideceğim

herhangi bir belirtiniz var mı ? ben adet olacağım sandım ama tavuktan tiksinmiştim mesela
Kasık agrim var karın alt kısmından batma oluyor bende Türk kahvesi içerdim geçen içtim iki defa dibine kadar içemedim bir yudum aldım midem bulandı içemedim

Kasık agrim var karın alt kısmından batma oluyor bende Türk kahvesi içerdim geçen içtim iki defa dibine kadar içemedim bir yudum aldım midem bulandı içemedim
ay inşallah bebiş vardırrrr :) hamileliğin ilk belirtileri çok benziyor adetle insan ayırt edemiyor. ama bana sizden güzel haberler gelecek gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…