Çok teşekkür ederim inşallahYaa canım benim çok geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlıcakla nasip olur
Anladım bırakmadan devam etmek daha doğru ozaman. Ama şöyle bir problem de var bırakmayınca da adet olmuyorsun. Mesela bırakmadın devam ettin ama sonucun negatif ee adet de plmuyorsun ister istemez umutlanıyor insan. Bunların yaşanmaması için de yumurtlamanı bilmek gerekiyor galiba
50 üzerindeyse pozitif sayılıyor diye biliyorum. neden erkenden hemen kan vermek istiyorsunuz ki? acele etmeyin stres yapmayın akışa bırakınKan versem demi pozitif çıkıknca iğne etkisi oluyor
Anladım canım. Tahmini regl gününe kadar bekleyip negatif olursa öyle bırakayım en iyisi ilacıÇok teşekkür ederim inşallah
Yok hayır yumurtlama süreni bilmenizle alakalı değil. Türkiye’de hele ki devletteki doktorlar burada da okuyup anladığıma göre yoğunluktan dolayı sürekli uğraşmamak adına yap geç oldu olmadıya bırakmışlar. Zaten negatif kesinse tabi ki siz ilacı bırakıyosunuz ve sonra her türlü adet oluyosunuz sökülüyo. 11-12. Günde test yalancı pozitif de verebilir ya da direkt negatif de verebilir. Negatif vermesi o günlerde kesin negatif anlamına da gelmiyo döllenme rahme düştükten sonra hcg artıyo. Belki 11-13 gün arasında da o oluyo olabilir. O yüzden doktorum bana 14. Gün bakıcaz demişti. Yani garanti gebeliğin olup olmadığını bilmek en önemlisi.
Reglden değil de, iğneden sonrasına göre bak canımAnladım canım. Tahmini regl gününe kadar bekleyip negatif olursa öyle bırakayım en iyisi ilacı
Ben iğne olmadım sadece femara kullandım. Yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum doktorum beş gün kullan daha sonra adetin 16.günü duphastona başla dedi takip falan da yapmadı. Bugün de 13.gün ben oyüzden dedim regli bekliyim diyeReglden değil de, iğneden sonrasına göre bak canım14. Günden sonra zaten negatifse negatifmiş. Pozitifse pozitif. Anladın değil mi?
Bana doktorum 10 gun kullan dedi duphastonu, sakın unutma bak sadece 10 gun, hatta bitireceğim tarihi bile not etti.Yaa canım benim çok geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlıcakla nasip olur
Anladım bırakmadan devam etmek daha doğru ozaman. Ama şöyle bir problem de var bırakmayınca da adet olmuyorsun. Mesela bırakmadın devam ettin ama sonucun negatif ee adet de plmuyorsun ister istemez umutlanıyor insan. Bunların yaşanmaması için de yumurtlamanı bilmek gerekiyor galiba
Bende ayni durumdayim 15 gunum daha rgl olmadim senin nasildi ne ciktiGebelik için çok erken henüz testte çıkmaz. Benim 8. Günde pozitif çıktı 10. Günde negatife döndü yani iğnenin etkisi 10. Günde geçti iğne etkisiyle testler 10. Güne kadar pozitif çıkabiliyor.
Ben iğneden sonra 18. Günde regl oldum malesefBende ayni durumdayim 15 gunum daha rgl olmadim senin nasildi ne cikti
Canim sonra doktora gittnmi ne dedi ne yaptiBen iğneden sonra 18. Günde regl oldum malesef
Evet bu ay ilaç olarak letuyu deniyoruz. Yarın kontrolüm varCanim sonra doktora gittnmi ne dedi ne yapti
Canim ben test yaptim da ilk baktimda bisey yoktu yarim saat sonra baktim silik cizgi varEvet bu ay ilaç olarak letuyu deniyoruz. Yarın kontrolüm var
Bir iki gün sonra ilk idrarla tekrar deneyin pozitifse çıkacaktırCanim ben test yaptim da ilk baktimda bisey yoktu yarim saat sonra baktim silik cizgi var
Smdi yine yaptim ac karnina yine var ama belli degilBir iki gün sonra ilk idrarla tekrar deneyin pozitifse çıkacaktır
İnşallah hamilesinizdirSmdi yine yaptim ac karnina yine var ama belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?