Çatlatma iğnesi 8….15. Günler Erken Gebelik Testi Pozitif 16. Gün Negatif

odiones

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
9
2
1
42
Çatlatma iğnesinden sonra 8.,9.,10.,11.,12.,13., 14. 15.Günler erken gebelik testlerim pozitifti 15. Gün kan testi verdim 0,54 çıktı 16. Gün erken gebelik negatif oldu. Bu durumu yaşayan var mı yumurtlama adet biter bitmez oldu reglime 1 hafta var

Çatlatma iğnesinde. Dolayı test pozitif cıkıyor canım suan beta daha yeni sıfırlanmıs 2-3 gün bekle öyle kan ver gebelik varsa suan yükselişe geçecektir hersey gönlünce olsun inşallah💗

Çatlatma iğnesinde. Dolayı test pozitif cıkıyor canım suan beta daha yeni sıfırlanmıs 2-3 gün bekle öyle kan ver gebelik varsa suan yükselişe geçecektir hersey gönlünce olsun inşallah💗
Çok teşekkür ederim inşallah mucize olur

Silikleşti sonra negatif çıkmaya başladı kanda da negatif çıktı
Hayırlısı olsun canım ya. Ben de 8. Gün ve 9. Gün yaptım yani dün ve bugün. Sanırım yarın etkisi tamamen geçecek gibi iğnenin.

Eklentiler

• IMG_1821.webp
    IMG_1821.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_1839.webp
    IMG_1839.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 116
Benim daha önceki iğnelerde 8-9. Gün etkisi geçmişti. Umarım sizin de geçmiştir gerçek pozitiftir.

Benim daha önceki iğnelerde 8-9. Gün etkisi geçmişti. Umarım sizin de geçmiştir gerçek pozitiftir.
Maalesef bende bişe yok sanırım bugün kan verdim 2.1 çıktı 11. İğne yapildgi günle beraber 11.gun oluyor pekte umut kalmadı bende inslh senin için güzel haber alirsin

Hayırlısı olsun canım ya. Ben de 8. Gün ve 9. Gün yaptım yani dün ve bugün. Sanırım yarın etkisi tamamen geçecek gibi iğnenin.
Anlamadım iğne pozitif mi gösteriyor gebelik testinde

O kişiden kişiye değişiyor. Kiminin 12. Güne kadar, bende 8-9. Günde kayboluyor ortalama. Ne zaman kaybolduğu hakkında aşağı yukarı fikir edinmek için yaptım.

Evet belli bir güne kadar pozitif gösteriyor. İğnede betahcg hormonu var
Böyle.demistiniz bugün iğneden sonra 5. Günüm öylesine test yaptım silik çizgi bile çıkmadı tamamen tek çizgi yani iğne etki mi etmedi

Böyle.demistiniz bugün iğneden sonra 5. Günüm öylesine test yaptım silik çizgi bile çıkmadı tamamen tek çizgi yani iğne etki mi etmedi
Orasını bilemeyeceğim ama bu benim 4. Çatlatma iğnem yanılacağım bir konu değil. Yani iğne etki etmiştir sonuçta kana hormon karışıyor. Yaptığınız testle alakalı olabilir. Mesela benim iğnenin 5. Günü testim bu şekildeydi
Ha bu arada ben ovitrelle vuruldum. Sizin iğne ne marka? Bir yerde Gonapeptyl in pozitif çıkarmadığı gibi bir şey okumuştum ama bak bu konuda emin değilim

Eklentiler

• IMG_1735.webp
    IMG_1735.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 102
Back
X