Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah mucize olurÇatlatma iğnesinde. Dolayı test pozitif cıkıyor canım suan beta daha yeni sıfırlanmıs 2-3 gün bekle öyle kan ver gebelik varsa suan yükselişe geçecektir hersey gönlünce olsun inşallah![]()
Son durmunuz nedir acabaÇok teşekkür ederim inşallah mucize olur
Hayırlısı olsun canım ya. Ben de 8. Gün ve 9. Gün yaptım yani dün ve bugün. Sanırım yarın etkisi tamamen geçecek gibi iğnenin.Silikleşti sonra negatif çıkmaya başladı kanda da negatif çıktı
çizgi var inşallah hamişsindir canımHayırlısı olsun canım ya. Ben de 8. Gün ve 9. Gün yaptım yani dün ve bugün. Sanırım yarın etkisi tamamen geçecek gibi iğnenin.
İnşallah da daha bu iğnenin etkisidir. Açıkçası etki ne zaman kaybolacak diye yaptımçizgi var inşallah hamişsindir canım
Ben 11.gundeyim yaptım test yarimsaat sonra felan silik çizgi çıktı buraya yukledgimde ise hiç belli olmuyorİnşallah da daha bu iğnenin etkisidir. Açıkçası etki ne zaman kaybolacak diye yaptım
Maalesef bende bişe yok sanırım bugün kan verdim 2.1 çıktı 11. İğne yapildgi günle beraber 11.gun oluyor pekte umut kalmadı bende inslh senin için güzel haber alirsinBenim daha önceki iğnelerde 8-9. Gün etkisi geçmişti. Umarım sizin de geçmiştir gerçek pozitiftir.
Anlamadım iğne pozitif mi gösteriyor gebelik testindeHayırlısı olsun canım ya. Ben de 8. Gün ve 9. Gün yaptım yani dün ve bugün. Sanırım yarın etkisi tamamen geçecek gibi iğnenin.
Evet belli bir güne kadar pozitif gösteriyor. İğnede betahcg hormonu varAnlamadım iğne pozitif mi gösteriyor gebelik testinde
İnşallah canım sen de umudunu kesme dahaMaalesef bende bişe yok sanırım bugün kan verdim 2.1 çıktı 11. İğne yapildgi günle beraber 11.gun oluyor pekte umut kalmadı bende inslh senin için güzel haber alirsin
Hangi güne kadar acaba bir de pozitif gösteriyorsa neden test yaptınız kiEvet belli bir güne kadar pozitif gösteriyor. İğnede betahcg hormonu var
Böyle.demistiniz bugün iğneden sonra 5. Günüm öylesine test yaptım silik çizgi bile çıkmadı tamamen tek çizgi yani iğne etki mi etmediEvet belli bir güne kadar pozitif gösteriyor. İğnede betahcg hormonu var
Orasını bilemeyeceğim ama bu benim 4. Çatlatma iğnem yanılacağım bir konu değil. Yani iğne etki etmiştir sonuçta kana hormon karışıyor. Yaptığınız testle alakalı olabilir. Mesela benim iğnenin 5. Günü testim bu şekildeydiBöyle.demistiniz bugün iğneden sonra 5. Günüm öylesine test yaptım silik çizgi bile çıkmadı tamamen tek çizgi yani iğne etki mi etmedi