- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne etkisini erken yitirmiş. 14. Gün tekrarlayin tabiki de sonuç değişebilirarkadaslar ignemin 8.gunu igne gununu saymadim testim boyle cikti erken mi gitmis belirti acaba olmadi mi boyle erken kaybolup sonra gebe kalan var mi
bemde de hafiften vardi da fotoda cikmadi kamera bozukBenimde benzer. 8.gün aksam ve 9.gün sabah bu şekilde çıktı benm hafiften görünüyo genede. Senin komple sıfırlanmış demekki bugun.
Eki Görüntüle 3155089
ahhah aslında benm testlerde öyle çok aşiri bakınca görünüyo kamerada yüzde1 anca görünüyo :))) sizin nasıl gidiyo ben 1saat önce yaptım bi tık daha belirgin gibibemde de hafiften vardi da fotoda cikmadi kamera bozuk
Sizin ki düne göre koyulasti mi testiniz ben daha yapmadımahhah aslında benm testlerde öyle çok aşiri bakınca görünüyo kamerada yüzde1 anca görünüyo :))) sizin nasıl gidiyo ben 1saat önce yaptım bi tık daha belirgin gibi
Cnm simdi yaptım tekrar idrara sıkışık olmadan düne göre daha koyu ciktiahhah aslında benm testlerde öyle çok aşiri bakınca görünüyo kamerada yüzde1 anca görünüyo :))) sizin nasıl gidiyo ben 1saat önce yaptım bi tık daha belirgin gibi
ayy valla benmde aynı böyle. ama yinede kaptırmayalım 14.güne kadar güvenilir değil maalesefCanım bak bugün ki idrara sıkışık degildimEki Görüntüle 3155866
Evet cnm biliyorum malesefayy valla benmde aynı böyle. ama yinede kaptırmayalım 14.güne kadar güvenilir değil maalesef(Eki Görüntüle 3155870