Catlatma ignesi bakin

Ertuertu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
185
40
28
31
Merhaba igne vurdurali 12. Gun bugun pozitif cikti acaba hala igne etkisi midir??

Eklentiler

• 16800245339792610966768420197576.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 44
12 gun olmus etkisi gitmistir canim bi kan testi ver. O zaman guzel haberlerini bekliyoruz klomen mi kulanip acaba catlatma ignesi oldunuz bende bugun 4. Gunum klomen kulaniyorum yarin son gunum cuma doktorum gerek gorurse bana da igne vericek
Ewet canimm igne vurdurdum catlamasi icin sansa birakmamak istedik.yarin 13. Gun kan testi verecem.insallah tutar ikimizinde

Ewet canimm igne vurdurdum catlamasi icin sansa birakmamak istedik.yarin 13. Gun kan testi verecem.insallah tutar ikimizinde
Sonucunu haberdar et canim adetin kacinci gunu klomene basladin acaba ben 5. Gun basladim yarin son icicem biticek cuma kontrole gidicem insalah buyumustur ya sizin kac ml olmuslardi canim ay insalah tutunmustur

Sonucunu haberdar et canim adetin kacinci gunu klomene basladin acaba ben 5. Gun basladim yarin son icicem biticek cuma kontrole gidicem insalah buyumustur ya sizin kac ml olmuslardi canim ay insalah tutunmustur
Canim bnde 5. Gun basladim 11. Gun gittim gittigimde sagda 12mm iki tane var dedi sali gitmistim cuma ogleden sonra vurdur dedi gunluk 2 mm buyuyormus yumurta bazen 3 mm 18 mm 19 olmustur igne vurdurdugumda adet olmazsan gel dedi ama bnm adetlerim duzensiz yarin 13. Gun testlerim hic negatif olmadi bnm 4.gunden itibaren yaptim hep silik cikti yarin gitmeden yine yapacam yine cikarsa kan aldircam

Sende mi pcoslusun canim ay su pcosla basimiz derte bizim ayn sabah birdaha dene eger ayni cizgi cikarsa direk kan ver ay insaah vardir insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…